Hvordan pleier man Brynene sine? Øyenbrynsserum, Oljer & Andre forbedrere

Hvordan få fine øyenbryn

Daglig øyenbrynspleie er nøkkelen bak vakre bryn, og det finnes mye vi kan gjøre. Fortsett å lese for å finne ut av tips som hjelper deg å få de fineste brynsbuene og som holder brynshårene sterke og sunne.

Øyenbrynsserum - hemmeligheten bak sterke øyenbrynshår

Øyenbrynshårene ser bra og velpleide ut om de får dyptgående næring for å bli sunne og sterke. Hvordan kan vi forbedre dem? Daglig påføring av et spesialdesignet produkt - et vekstfremmende øyenbrynsserum - er ekstremt effektivt. Velg et serum som har vekststimulerende ingredienser i tillegg til nærende botaniske ekstrakter. Dette vil ta riktig vare på brynene dine.

Vitaminer og tilskudd innen øyenbrynspleie

For å holde brynene vakre og sunne kan du vurdere kosttilskudd. Å nære brynshårene fra innsiden vil gi fantastiske resultater. Hvilke vitaminer kan vi bruke for å få sterke og perfekte bryn?

Vitaminer for bedre bryn

VITAMIN A - Mangel fører til hårtap. Du bør tilføre dette vitaminet, men det er lurt å begrense seg fordi for høyt inntak av vitamin A også kan ha negative konsekvenser for håret.

VITAMIN E - forhindrer hårskader og reduserer skadepotensialet fra utenforliggende faktorer, god effekt på blodsirkulasjonen.

VITAMIN C - Forhindrer oksidering, beskytter hårsekkene og fremmer produksjon av kollagen - en viktig ingrediens for håret ditt.

VITAMIN B (BIOTIN) - opprettholder huden, neglene og håret i best mulig tilstand - dette inkluderer øyenbrynshår.

PROVITAMIN B5 (PANTENOL) - Har fuktighetsgivende egenskaper og forbedrer både tilstand og utseende på brynene.

VITAMIN B3 (NIACIN) - Tilfører dyptgående næring og forebygger mot hårtap, holder brynene tykke og sunne.

VITAMIN D - Mangeltilstand fører til hårtap.

Oljer for brynene - gir de noe resultat?

Mange mennesker bruker planteoljer på brynene sine. Ricinusolje er mest populært fordi det stimulerer hårvekst. Du bør også vite at oljer har ekstra nærende virkninger. I tillegg til vitaminer og steroler inneholder oljer også mange flavonoider, som gjør dem til kraftige antioksidanter som forebygger skader, sikrer mot utenforliggende angripere som minustemperaturer eller varme, fornyer lipidlaget og tilfører fuktighet til brynene for å forebygge uttørking.

Hvilke oljer bør man bruke på brynene?

Om du ønsker deg vakrere bryn bør du velge oljer som både tilfører næring til hårene og som har fuktighetsgivende effekt. Mange oljer vil gjøre brynene enklere å stelle, sunnere og mer glansfylte. Bortsett fra den mest vanlige ricinusbønneoljen kan du prøve ut intenst næringsgivende avokado-, argan- eller macadamiaolje som synker raskt inn for å forbedre brynshårene. Du kan lese mer om effekten av brynsserum og planteoljer i artikkelen vår: Hvordan kan man Få Fyldige, Tykkere Bryn? De Beste Metodene for Øyenbrynsvekst

Botaniske ingredienser innen øyenbrynspleie

Når vi snakker om oljer og vitaminer bør vi også nevne hvor viktige botaniske ekstrakter er for brynene - de styrker og forskjønner dem også. Ideelt sett skal de være tilsatt i et øyenbrynsserum. Velg deg øyenbrynsserum som er tilsatt:

SOJASPIREEKSTRAKT - stimulerer øyenbrynsvekst, forebygger mot aldring og hårtap, styrker brynene fra rot til spiss, forskjønner dem.

EUROPEISK LERKEEKSTRAKT - forhindrer at brynshårene faller overflødig ut.

HVETEKLIEEKSTRAKT - revitaliserer og nærer brynene, som gjør dem myke og mostandsdyktige.

GINSENGROTEKSTRAKT - dette er en kraftig antioksidant som tilfører dyptgående næring og forebygger gråning og aldring. Den inneholder ingredienser som gir mange fordeler til håret vårt: triterpenoidsaponiner, glykosider, vitaminer (B1, B2, C) og aminosyrer.

ARGININ - naturlige aminosyrer som holder brynene fuktet, fremmer absorbering av næringsstoffer, stimulerer raskere hårvekst og forhindrer at hårene faller ut.

HUSK!
Øyenbrynspleien bør begynne når du pleier ansiktet ditt til vanlig. Det er derfor kostholdet ditt og inntak av vitaminer eller kosttilskudd er like viktig som hva du bruker til å fjerne sminke med og hvordan du håndterer brynene dine. Prøv å unngå brynsområdet når du påfører ansiktspleieprodukter som fuktighetskrem til dag og natt. Prøv å holde deg til profesjonelle sminkeprodukter som ikke bare gir deg vakre bryn, men som også inneholder kvalitetsingredienser som forbedrer tilstanden deres.
Skriv en kommentar. Den vil bli publisert så snart den er godkjent av moderator.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement