Nanolash Eyelash Serum

Profesjonelt vippeserum

Størrelse: 3ml

Hvordan fungerer Nanolash Eyelash Serum?

Fremmer økt vippevekst
Forlenger, fortykker og formørker vippene
Opp til 50% lengre vipper på kun 30 dager
Testet og anbefalt av eksperter og vanlige forbrukere

Nanolash serum -
lange, tykke og vakre øyevipper!

Bortsett fra renslige og friserte bryn drømmer mange kvinner også om spektakulære vipper. Om dine er tynne, korte og mangler definisjon, eller om du bruker vippeextensions eller falske vipper ofte er det på tide med en forandring! Fra nå av kan de naturlige vippene dine fortrylle med lengden, fargen og spektakulært volum! Løsningen er enkel: — Nanolash Eyelash Serum. Hemmeligheten ligger i den unike formuleringen som er laget med naturlige ingredienser av toppkvalitet. Den hudsikre formuleringen er en flott løsning, også for sensitive øyne. Bare en måneds bruk er nok til å fullstendig transformere hvordan vippene dine ser ut!

Nanolash Eyelash Serum

50% lengre vipper på kun 30 dager med bruk

De nyeste teknologiene og årevis med klinisk og dermatologisk forskning har hjulpet med å skape Nanolash Eyelash Serum - et vippeforbedrende serum som raskt har blitt en suksess.

De nærende ingrediensene sørger for at vippene dine blir tykkere, sterkere og mørkere etter kun femten dager med regelmessig bruk. Etter 30 dager oppnår de spektakulær lengde! Ved å velge et serum med naturlige og trygge formuleringer pleier du vippene dine og sørger for at de blir lengre, tykkere og mer definerte for hver dag som går.

Nanolash Eyelash Serum –
klinisk bevist

Nanolash-serumet sørger for at du kan ta farvel med tynne og nesten usynlige vipper en gang for alle. Serumet virker på hårsekkene, som fremmer økt hårvekst. Den raffinerte og trygge formuleringen tilfører lengde og volum og styrker hver eneste øyevipp. Ingrediensene i serumet bleutsatt for detaljerte analyser og testet av uavhengige forskningsinstitutter for å sørge for at serumet er effektivt og sikkert å bruke.

Nanolash Eyelash Serum

Hvordan brukes
Nanolash Eyelash Serum?

Påføring av Nanolash Serum er enkelt og tar kun et par sekunder! Den presise og nyttige applikatoren gjør denne oppgaven enklere.

1. Fjern ansikt- og øyesminken din og klapp huden tørr.

2. Påfør serumet i røttene av de nedre og øvre vippekantene dine. Dette tar bokstavelig talt sekunder!

3. Påfør det daglig i 6-8 uker, deretter 2-3 ganger i uken.

Serumet blir raskt absorbert for å sørge for at de aktive ingrediensene kommer seg helt inn i hårsekkene og virker fra innsiden. Det fremmer økt vippevekst og forbedrer tykkelsen og fargen . Serumet gjør at vippene vokser seg sterkere og mer motstandsdyktige ovenfor avbrekking, splitting og hårtap. Den vippeforbedrende formuleringen som ble utviklet i de mest avanserte laboratoriene er fullstendig sikker og forårsaker hverken allergiske reaksjoner eller irritasjon.

Oppdag Nanobrow - pålitelige brynssminkeprodukter

Nydelige vipper går hånd i hånd med vakre bryn! Det er derfor vippeserumet ikke er det eneste produktet vi tilbyr. Oppdag flere pålitelige brynssminkeprodukter fra Nanobrow.
Bytt mellom dem for å style og tilføre farge til brynene dine akkurat slik du liker dem. Hvilket brynsutseende vil du prøve i dag?

Oppdag produktene våre

Ser du etter sminkeinspirasjon? Vil du holde deg oppdatert på det siste innen skjønnhetsnyheter og trender? Sjekk ut Nanobrows' sosiale medier!

OFTE STILTE SPØRSMÅL - Hva mer bør du vite?
Hvordan brukes Nanolash Serum?
Når bør du strekke deg etter Nanolash Eyelash Serum?
Kan Nanolash Serum brukes med vippeextensions?
Passer Nanolash Serum for sensitiv hud?
Slutten på behandlingen - hva kommer senere?
Hvilke ingredienser finnes i Nanolash Eyelash Serum?
Hva er utløpsdatoen på Nanolash Serum?
Hvor lang tid tar det å fullføre bestillingen?
Kan jeg bestille om jeg bor i utlandet?
Alltid perfekte øyebryn
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement