Nanobrow Micellar Makeup Remover

Micellærbasert ansikts- og øyesminkefjerner

Størrelse: 200ml

Hvordan fungerer Nanobrow Micellar Makeup Remover?

Fjerner selv vannfast sminke og urenheter effektivt
Nærer og pleier huden
Passer selv for sensitiv hud
Etterlater huden beroliget, forfrisket og fuktig

Fjern sminken din
uten spor

Ordentlig sminkefjerning er første steg mot perfekt renset hud. Drømmer du om feilfri hud?? Nå er det mulig! Møt Nanobrow Micellar Makeup Remover. Denne unike sminkefjerneren etterlater ikke et eneste spor av selv vannfast sminke! Nanobrow er en perfekt sammensatt micellærsminkefjerner til rensing av ansikt. øyne og lepper - ideell for alle hudtyper, selv de mest krevende av dem. Den fjerner sminken sammen med alle former for urenheter og overflødig talg uten anstrengelse. Den forårsaker ikke tørrhet, istedenfor leverer den følelsen av perfekt fuktig hud.

Nanobrow Micellar Makeup Remover

Nanobrow Micellar Makeup Remover
– makeup og hudpleie i ett!

Nanobrow Micellar Makeup Remover gjør rensing av huden til en ren glede! Den er perfekt formulert for å dyprengjøre huden uten å forstyrre beskyttelsesbarrieren av den. Den vil også roe ned og pleie huden, lindre irritasjoner og opprettholder hudens indre balanse. De delikate, nærende ingrediensene kombinert med rensende miceller er en oppskrift på et perfekt rengjort ansikt. Nanobrow fjerner sminke og urenheter grundig, som etterlater huden forfrisket uten noen form for klissete følelse. Den kan også brukes for å fjerne øyesminke og all kosmetikk fra Nanobrow-utvalget!

Nanobrow Micellar Makeup Remover — perfekt rengjort hud

Nanobrow Micellar Makeup Remover er formulert for å fjerne skitt, sminke og urenheter, som gjør ansiktshuden din feilfri, ren og næringsrik. Effektiviteten av Nanobrow Micellar Makeup Remover kommer av den unike micellestrukturen, som består av bittesmå vann- og fettmolekyler. De fanger støv og urenheter, mens de fjerner selv svært langvarig sminke og overflødig talg. I tillegg inneholder Nanobrow-sminkefjerneren hudforbedrende ingredienser som:

  • Niacinamid — Lysner opp huden skåsnomt, fjerner skavanker og minimaliserer porene. Den støtter lipidhudbarrieren, har antiinflammatoriske egenskaper, fremmer hudreparasjon og reduserer kviser, glinsing, rødhet og hudirritasjoner.
  • Granatepleekstrakt — en kraftig antioksidant med antialdrende egenskaper. Den stimulerer kollagenproduksjon og fremmer hudcellegjenoppretting. Den har antiinflammatoriske og hevelsesforebyggende egenskaper og øker hudens motstandsdyktighet ovenfor skadelige miljøfaktorer. Perfekt både for kviseutsatt hud og hud som viser tidlige tegn på aldring.
  • Aloe vera ekstrakt — inneholder over 140 biologisk aktive ingredienser som er viktige innen hudpleie, inkludert aminosyrer, vitaminer og ulike mineraler. Den tilfører fuktighet, lindring, stopper irritasjoner og forsinker hudaldringsprosessen forårsaket av UV-stråling, smog og sigarettrøyk. Perfekt for tørr, irritert, skadet og kviseutsatt hud.

Nanobrow Micellar Makeup Remover

Enkel, rask og
komfortabel sminkefjerning

Nanobrow Micellar Makeup Remover sørger for at du kan fjerne øye- og ansiktssminken din helt uten anstrengelser! Simpelthen bare væt en bomullspad med sminkefjerneren og press den inn i huden. Fjern sminke og urenheter med forsiktige bevegelser. Når bomullspaden er skitten erstatter du den med en ny ren en og fortsetter til ansiktet ditt er helt rent.

Er du ute etter å fjerne ansikts- og brynssminke effektivt? Da kan du forsiktig trykke en bomullspad vætet med Nanobrow Micellar Makeup Remover på øyeområdet og holde den fast i flere sekunder: la micellene virke for å løsne opp alle former for øye- og brynsprodukt så du enkelt kan vaske det vekk uten å dra i det sensitive øyeområdet.

Nanobrow - pålitelige brynsprodukter

Michellærsminkefjerneren er ikke det eneste produktet i utvalget fra Nanobrow! Bytt mellom dem for å style og tilføre farge til brynene dine akkurat slik du liker dem. Hvilket brynsutseende vil du prøve ut i dag?

Oppdag produktene våre

Ser du etter sminkeinspirasjon? Vil du holde deg oppdatert på det siste innen skjønnhetsnyheter og trender? Sjekk ut Nanobrows' sosiale medier!

OFTE STILTE SPØRSMÅL - Hva mer bør du vite?
Hvordan brukes Nanobrow Micellar Makeup Remover?
Når bør du benytte deg av Nanobrow Micellar Makeup Remover?
Passer Nanobrow Micellar Makeup Remover for sensitiv hud?
Hvilke ingredienser finnes i Nanobrow Micellar Makeup Remover?
Hva er utløpsdatoen på Nanobrow Micellar Makeup Remover?
Hvor lang tid tar det å fullføre en bestilling?
Kan jeg bestille om jeg bor i utlandet?
Alltid perfekte øyebryn
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement