Nanobrow Microblading Pen

Presis brynspenn

Størrelse: 1ml

Velg farge
Farge: Velg

Hvordan fungerer Nanobrow Microblading Pen?

Tegner opp ultratynne linjer
Lager microblading-liknende sminke
Gir brynene et tykkere utseende
Presist omrissede bryn for den mest fantastiske looken

Microblading-aktig
sminke!

Nanobrow Microblading Pen er et unikt og innovativt kosmetisk produkt som lar deg lage microblading-aktig sminke uten å tatovere! Alle som er på jakt etter et presisjonsverktøy for å fortykke brynene vil elske dette produktet. Du kan tilføre definisjon til brynene dine og fylle dem inn med tredimensjonelle effekter som gir naturlig-utseende bryn.

Den vannfaste formuleringen tørker raskt inn og holder seg på plass i lang tid. Ved å bruke denne pennen får du brynene til å se tykkere ut, kamuflerer sparsommelige områder og oppnår et frisert og likevel naturlig utseende. Pennen fra Nanobrow er superpresis og lager håraktige, ektefølende strøk.

Nanobrow Microblading Pen

Velg farge
Farge: Velg

Perfeksjon ned til hvert minste småhår!

Denne presise brynspennen er et praktisk sminkeverktøy som lar deg skape tredimensjonell brynsdefinisjon og perfekte brynsbuer helt uanstrengt. Nanobrow Microblading Pen er laget for å omrisse brynene og tegne inn de korteste småhårene for å oppnå effekten av naturlig-utseende bryn. Du kan glemme alt om de risikable og smertefulle microblandingbehandlingene - prøv ut pennen fra Nanobrow med en tupp som er inspirert av det profesjonelle mmicroblading-verktøyet. Den lar deg tegne opp håraktige strøk, fortykke brynene dine, kamuflere tomrom og skape naturlig-utseende sminkelooks. .

Nanobrow Microblading Pen
innovativ og unik

Hva får pennen fra Nanobrow til å skille seg ut? Den raffinerte presisjonsapplikatoren lager realistiske håraktige strøk for definerte brynsbuer og vakker, elegant sminke. Microbladingeffekten av brynspennen er svært intenst pigmentert og leverer ekstremt langvarige effekter. Du kan slutte å bekymre deg om brynssminke som forsvinner i løpet av dagen. Glem alt om det gnagende behovet for å se deg i speilet og sjekke brynsbuene. Nanobrow Microblading Pen er vannfast, så du kan være sikker på at øyebrynssminken din holder seg feilfri!

Nanobrow Microblading Pen

Velg farge
Farge: Velg

Hvordan brukes
Nanobrow Microblading Pen?

Drømmer du om bryn som ser ut som om de ble fikset av en proff? Det er så enkelt nå! Bruk den superpresise Nanobrow-pennen og finn ut at det å oppnå perfekte brynsbuer er helt uanstrengende! Fyll inn brynene ved å benytte raske strøk med applikatoren. På denne måten kan du tegne opp tynne og presise linjer som imiterer ekte hårstrå. Applikatoren tillater deg å kamuflere tomrommene og fordype brynsfargen. For et mer fremhevet utseende kan du bruke pennen på nytt. Det vannfaste produktet med en supertynn, myk tupp definerer selv de korteste brynshårene for å gi deg naturlig-utseende effekter.

Du kan lese mer om brynspenner og sminke i bloggen vår.

Nanobrow - pålitelige produkter til øyebrynssminke

Brynspenner er ikke de eneste produktene i utvalget fra Nanobrow! Bytt mellom dem for å style og tilføre farge til brynene dine akkurat slik du liker dem. Hvilket brynsutseende vil du prøve i dag?

Oppdag produktene våre

Ser du etter sminkeinspirasjon? Vil du holde deg oppdatert på det siste innen skjønnhetsnyheter og trender? Sjekk ut Nanobrows' sosiale medier!

OFTE STILTE SPØRSMÅL — Hva mer bør du vite?
Hvordan brukes Nanobrow Microblading Pen?
Når bør du strekke deg etter Nanobrow Microblading Pen?
Passer Nanobrow Microblading Pen for sensitiv hud?
Hvilke ingredienser inneholder Nanobrow Microblading Pen?
Hva er utløpsdatoen på Nanobrow Microblading Pen?
Hvor lang tid tar det å fullføre en bestilling?
Kan jeg bestille selv om jeg bor i utlandet?
Alltid perfekte øyebryn
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement