Nanobrow Lamination Kit

Praktisk brynsløftende og
laminerende sett

Størrelser: Brynslim (7ml), StegEn Lifting Lotion (5ml), StegTo Fixer (5ml).

Hvorfor vil du elske Nanobrow Lamination Kit?

Alt du trenger for en langvarig brynsstyling
Presist formede bryn - aldri mer oppfriskninger i mange uker!
Tykkere og mer synlige bryn med en fyldig finish
Perfekt brynssett til salong- og hjemmebruk!

Perfekt formede bryn
i mange uker

Er brynene dine er uregjerlige og vanskelige å håndtere uten at du vet hvordan du skal gi dem ønsket fasong, eller kanskje de er stive og stikker ut? I begge tilfeller er Nanobrow Lamination Kit for deg! Det er et komplett sett til semipermanent brynsløfting og laminering som vil la deg forme øyebrynene dine enkelt så du kan nyte feilfrie brynsbuer i mange uker! Fordi det produserer resultater av salonggrad og sørger for enkel påføring er det ideelt for brynsprofesjonelle i tillegg til hjemmebruk!

Nanobrow Lamination Kit

Endelig nydelige
og perfekt formede bryn!

Nanobrow Lamination Kit inkluderer alt du trenger for en fantastisk brynsløftende behandling. Effekten varer i opp til 6 uker. Kostnadseffektiv, presis og enkel å bruke, som lar deg utføre flere behandlinger. Mange uker med pene, presist formede bryn og aldri mer uregjerlige hårstrå!

Brynslaminering vil intensivt revitalisere og nære øyebrynshår, tilføre volum og motstandsdyktighet og fullføres både raskt og enkelt: brynene børstes til ønsket fasong og holder seg der i lang tid. Behandlingen tar brynene til neste nivå ved å kamuflere tomrommene og gi deg en tykkere look

Nanobrow Lamination Kit
— aldri mer uregjerlige og uhåndterbare bryn!

Nå kan du løse problemer med tynne eller uhåndterlige brynshår en gang for alle! Med de spesialdesignede formuleringene kan du forme, temme og fortykke brynene dine og nyte godt av effektene i mange uker! Brynslaminering anbefales for alle typer bryn, spesielt de tykke, utstikkende eller sparsommelige . Du kan ende opp med samme resultat som farging, henna eller napping gir.

Nanobrow Lamination Kit

Den enkleste brynslamineringen
med settet fra Nanobrow!

Hvordan fungerer det? Teknikken er så enkel:

1. Fjern sminke og rens brynene grundig ved å bruke en oljefri sminkefjerner(f.eks Nanobrow Micellar Makeup Remover). Brynshårene bør være tørre og uten oljer.

2. Påfør en liten mengde av limet ved hjelp av applikatoren (flaske: lim). Vent i 25-50 sekunder.

3. Nå kan du bruke børsten fra settet for å påføre lifting-væsken (Flaske: Steg 1 ). Begynn fra innerkanten av brynet og form fram ønsket brynsfasong.

4. La løsningen sitte i 5 til 8 minutter avhengig av sårbarheten og tykkelsen på øyebrynshårene dine. Fjern produktet med en tørr bomullspad.

5. Ved hjelp av børsten påfører du den siste oppløsningen (Flaske: Steg 2). Husk på å opprettholde den ønskede brynsfasongen. La løsningen sitte i 5 til 8 minutter. Fjern den ved hjelp av en våt bomullspad.

6. Børst gjennom brynene ved hjelp av en spole. Ferdig! Nå kan du nyte friserte og perfekt formede bryn i mange uker!

Nanobrow - pålitelige brynssminkeprodukter

Lamineringssettet er ikke det eneste produktet i utvalget fra Nanobrow! Bytt mellom dem for å style og tilføre farge til brynene dine akkurat slik du liker dem. Hvilket brynsutseende vil du prøve i dag?

Oppdag produktene våre

Ser du etter sminkeinspirasjon? Vil du holde deg oppdatert på det siste innen skjønnhetsnyheter og trender? Sjekk ut Nanobrows' sosiale medier!

OFTE STILTE SPØRSMÅL - Hva mer bør du vite?
Hvordan brukes Nanobrow Lamination Kit?
Når bør du strekke deg etter Nanobrow Lamination Kit?
Passer Nanobrow Lamination Kit for sensitiv hud?
Hva er utløpsdatoen for Nanobrow Lamination Kit?
Hvor lang tid tar det å fullføre en bestilling?
Kan jeg bestille om jeg bor i utlandet?
Alltid perfekte øyebryn
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement