Brynslaminering: Hva er det og Hvordan får man det til Steg for Steg

hvordan øyenbrynsløft fungerer

Brynslaminering er en ekstremt populær brynsstylende behandling. Folk over hele verden har gått bananas over trenden og vi er ikke overraskede: blynslaminering lar oss temme de uregjerlige hårene og holder dem på plass i mange uker. Behandlingen gir deg ønsket brynsfasong, som ser naturlig ut og som passer de hotteste trendene på Instagram slik som #nomakeup #browshaping eller #browlift. Hva består brynslamineringen egentlig av? Hvordan gjør man det hjemmefra? Lær deg hvordan du skaffer deg perfekte bryn!

Hva er brynslaminering?

Brynslaminering er et av de mest populære valgene når det kommer til behandlinger som leverer ønsket brynsfasong. Avhengig av preferansene dine kan du få dem løftet eller bare børstet og temmet for å holde seg feilfrie. Det som er flott med laminering er at behandlingen nærer brynshårene dypt og gjør det også enklere å fikse brynene. Derimot trenger du aldri påføre sminke om du ikke må etter en slik behandling, fordi brynene vil se flotte ut uten. Behandlingen forvandler dem så bare det å børste gjennom hårene er nok. Brynslaminering holder brynene vakre i mange uker - helt uten sminke!

Hvem er brynslaminering laget for?

Brynslaminering eller brynsløft er anbefalt for alle med uregjerlige, sparsommelige eller flekkete bryn. Mennesker som ofte velger behandlinger gjør det etter gjennomføring av vippeløft. Brynslaminering forbedrer utseendet på tynne, nesten usynlige bryn. Den elskes og verdsettes av fans av naturlig-utseende sminke og de som ikke ønsker å bruk semipermanent brynssminke eller farger. Laminering er et bra alternativ om øyenbrynshårene dine stikker ut i alle retninger og du sliter med å temme dem. Med denne behandlingen blir de mer håndterbare i tillegg til nærede og glansfylte.

Er brynene dine stive, og vet du ikke hvordan du skal gi dem ønsket fasong? Fordi lamineringen endrer hårstrukturen oppnår man en ny brynsfasong og gjør dem enklere å style. Enkelt fortalt: om du ikke liker formen og utseendet på brynene dine kan laminering forvandle dem totalt og holde dem vakre i ukesvis.

Det som er flott er at brynslamineringen kan fordoble tykkelsen på brynene, som er grunnen til at behandlingen er populær for de med sparsommelige, tynne hår.

Kan man gjøre en brynslaminering selv?

Vippe- og brynsproffene tenker nok det er best å få behandlingen gjort på salongen, men på samme vis som andre enklere ansiktsbehandlinger som gelenegler eller brynsfarging kan brynslaminering lett fås til hjemmefra - alt du trenger er et brynslamineringssett av høy kvalitet. Med ordentlig markerte flasker og detaljerte instruksjoner vil det bli enkelt å få til. Brynslaminering er ikke så vanskelig!

Resultater fra brynslaminering

Øyenbrynslamineringen skaper perfekt formede bryn - formen du alltid har drømt om. Behandlingen gir ekstra fordeler, som for eksempel å forbedre brynhårstrukturen, glatte ut uregjerlige hår og tilføre glans. Brynsbuene dine blir også tykkere og mørkere. Ansiktstrekkene dine vil styrkes og øynene defineres.

Hvor lang tid tar prosedyren og hvor lenge varer effekten?

Behandlingen tar alt fra et par til tjue minutter - dette avhenger av produktet du bruker og tilstanden på brynene dine. Effekten av lamineringen varer fra 4 til 8 uker eller lengre avhengig av tilstanden på hårene dine og riktig etterpleie. 

Når vi snakker om etterpleie...

Etter gjennomføring av en brynslaminering må du følge enkelte regler for å opprettholde nye, perfekt stylede bryn så lenge som mulig. Innen 24 timer etter behandlingen bør du gi opp sauna eller svømming fordi du bør holde brynene tørre: lamineringsprodukter trenger tid på å absorbere seg. Ideelt sett bør du unngå å ta på brynene eller påføre sminke på første dag etter behandling. Senere kan du svømme, gå på sauna og påføre og fjerne sminke. For å bevare effekten i lengst mulig tid, børst gjennom brynene dine hver dag.

Hvordan pleier man brynene etter laminering?

Bruk en vegetabilsk olje med gjenoppbyggende egenskaper, som for eksempel argan-, jojoba- eller ricinusolje. Effekten av behandlingen vil vare lengre og brynene dine holder seg sterke og næringsrike.

Skriv en kommentar. Den vil bli publisert så snart den er godkjent av moderator.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement