10 Av De vanligste Tabbene innen Brynssminke og Pleie

hvordan ikke style øyenbrynene dine

Feil med brynssminken er veldig vanlig. Vi har også en tendens til å hoppe over ordentlig øyenbrynspleie, eller vi tegner opp brynene på en unaturlig måte. Det er vanlig at det tar lang tid før vi innser hvilke feil vi gjør. Derfor oppfordrer vi deg til å lese om de mest populære brynstabbene - sørg for at du ikke gjør dem og lær deg hvordan du unngår dem fremover!

For lange eller korte brynsbuer

Symmetriske bryn er riktig formet og har også riktig lengde. Når de er for korte eller lange kan de føre til merkelige proposjoner og assymetri i ansiktstrekkene. Det får ansiktet til å se ådrlig ut. For å sørge for at brynene har riktig lengde trenger du en blyant, en tynn sminkebørste eller spisepinne - legg dem fra nesekanten til ytterkanten av øyet. Punktet hvor linjen krysser viser deg hvor brynet ditt skal slutte.

Feil brynsstussing

Brynsstuss er en populær brynsformende behandling med formål å oppnå den ønskede brynsfasongen. For best mulig effekt bør du kun stusse begynnelsen av brynene ved å børste dem oppover. Ved å gjøre dette kan du få ryddige og vakre brynsbuer. Dessverre er det noen jenter som stusser brynene sine gjennom hele lengden - dette er populært blant de med tykke, buskete bryn. De ender ofte opp med stråaktige hår som ser flate ut. For å temme uregjerlige bryn er det bedre å bruke pinsett.

Å gjøre såpebryn helt feil

Såpebryn er et av de hotteste brynstrendene! Såpebryn ser vakre og naturlige ut, og holder seg perfekt formet hele dagen. Derimot bør du huske på å velge en brynssåpe av god kvalitet som ikke bare former brynene, men som også tilfører glans, næring og mer volum. Vanlige såper (f.eks glyserinsåpe) tørker fort inn, så det blir vanskelig å fikse brynene ordentlig i tide. For å oppnå de beste såpebrynene bruker du spesiallagde såper som er enklere å bruke og lar deg style brynsbuene dine enklere. Bruksklare brynssåper fungerer best, og du trenger ikke blande dem med vann fordi de allerede har riktig konsistens.

Overnappede bryn

Å nappe et par utenforliggende hår er greit, men noen ganger går vi for langt og napper vekk alt for mange... Så står vi igjen med flekkete bryn som ser tegneserieaktige eller nesten usynlige ut. Når du former brynene bør du lage omriss av dem først - bruk en hudfarget blyant for eksempel. Ved å markere fram konturene vet du hvordan brynene dine kommer til å se ut etter formingen. Sørg for at du kun napper hårene som ligger utenfor linjene du tegnet opp.

For buskete bryn

Overplukkede, tynne bryn ser merkelige ut, men for tykke og buskete bryn er heller ikke bra. Å unngå pinsettene gir deg ingen naturlig sjarm og glød - de utenforliggende hårene får deg til å se uryddig ut og kan til og med bringe ubalanse i ansiktstrekkene. Husk på at du kun trenger å nappe et par hår her og der for å opprettholde friskheten og unngå å se sint ut!

Unaturlig-utseende brynsbuer

Symmetri er ekstremt viktig når man former brynene og legger brynssminke. Å holde brynsbuene naturlig-utseende er avgjørende for å oppnå harmoni i ansiktstrekkene. For skarpe eller runde buer i tillegg til for høy bue får oss til å se merkelige ut og tilfører ingenting til skjønnheten vår.

For høye buer får oss til å se overraskede ut hele tiden, mens fremhevede bryn som er for nære hverandre får folk til å virke sinte. Om du ønsker harmoniske bryn men du ikke vet hvordan du former fram riktig fasong er det lurt å booke en time med en skjønnhetspleier som kan forme dem så de passer ansiktstrekkene dine perfekt. Etterpå vil du kun trenge å nappe vekk utenforliggende hår en gang iblant. Skaff deg en kvalitetspinsett og gjør det på sekunder!

Flekkete bryn

Er brynene dine sparsommelige, tynne og flekkete? Finnes det hårløse områder i brynsbuene dine?

Du kan skjule dem ved å bruke sminkeprodukter (brynsblyant, pomade osv.) men du kan også løse problemet og få brynene til å vokse ved hjelp av et vekstfremmende øyenbrynsserum av høy kvalitet - regelmessig bruk vil få brynene til å vokse tilbake og gjør dem også tykkere.

Dårlig utført brynslaminering

Brynslaminering er enkelt og problemfritt om du bruker det riktige settet, detaljerte instruksjoner, kvalitetsprodukter og riktig navngitte flasker. Behandlingen kan ende dårlig opp om du lar løsningen sitte i for lenge eller ikke følger instruksjonene for etterpleie. Mange gjør feil når de får vann på brynene sine eller påfører sminke før det har gått 24 timer. Dette ødelegger effekten. En annen tabbe er å bruke et øyevippelamineringssett til laminering av brynene. Husk: når du gjennomfører en brynslaminering skal du alltid følge produsentens instrukser og kun velge kvalitetsløsninger slik som Nanobrow Lamination Kit. Dette gjør hjemmebasert brynslaminering enkelt og risikofritt.

Feil under permanent brynssminke

Permanent brynssminke er et av de mest populære behandlingene på skjønnhetssalongene. Den nye teknikken tegner opp håraktige strøk som etterlikner våre egne bryn, som er årsaken til at behandlingen får flere og flere fans. I tillegg kan permanente bryn la oss spare masse tid, og vi kan føle oss sikre på at vi ser bra ut hele tiden. Derimot bør du tenke gjennom alle fordeler og ulemper før du velger en slik behandling, og velge riktig salong med en kvalifisert brynstekniker. Permanent sminke har en rekke kontraindikasjoner, og du må derfor fortelle teknikeren om enhver sykdom, hudinfeksjon, graviditet eller annen helsemessig faktor. I tillegg bør du aldri velge de billigste microblading-behandlingene - ikke velg billige tjenester eller steder du ikke vet noe om (erfaring, diplomer eller anmeldelser). Dette er en permanent behandling som varer i mange år. Hastevalg kan koste deg årevis med ulykkelighet over brynene, for ikke å nevne pengene som ble brukt.

Feil under brynsfarging

Bruk av pudderhenna på brynene er fortsatt et av de mest populære semipermanente brynsbehandlingene. Kan du gjøre det selv? Du kan det om du har nok ferdigheter og du vet hvilke farger du bør velge til din skjønnhetstype. Husk på at en kvalifisert skjønnhetspleier vet hvordan de blander fargene for å gi deg de vakreste ombre-effektene - altså en naturlig-utseende overgang fra lysest til mørkest farge. Husk på å velge hennaprodukter av høy kvalitet. Kjemikalietilsatt hennafarge har høy risiko for å forårsake allergiske reaksjoner. Pudderhenna er beriket med botaniske ekstrakter og Lawsonia-blader i pudderform.

Skriv en kommentar. Den vil bli publisert så snart den er godkjent av moderator.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement