Brynsforming Steg for Steg. Pinsett, Tråd eller Voks?

Hvordan tilpasse øyenbrynene til ansiktsformen?

Hvordan napper man brynene for å få dem til å se moteriktige ut, og hvilken metode bør du velge for å sørge for at du slipper å ende opp i tårer? Er det best å velge pinsetten, tråd eller kanskje voks for å forme øyenbrynene dine? Her er guiden vår for brynsstyling og forming!

Øyenbrynsforming - hvordan gjør vi det riktig?

For å forme brynene ordentlig må du følge et par regler for å sørge for at brynsbuene dine ser feilfrie ut og at du unngår skjønnhetstabber. For det første må du huske å kun fjerne utenforliggende brynshår under nedre brynskant. Napp kun enkelthår som vokser over øvre brynskant. Derimot må du huske å ikke forstyrre den naturlige brynsfasongen din. Overnapping av øvre brynskant kan føre til feil proporsjoner, assymetriske bryn og bryn som ikke passer ansiktsfasongen din. Dessverre kan feil som utføres under forming av øvre brynskant være vanskelige å fikse senere.

Tykke øyenbryn ser fantastiske ut og tilfører et ungdommelig utseende til ansiktet, men buskete bryn eller det fryktede monobrynet ser ikke lenger attraktivt ut, da de får oss til å se permanent sinte ut. Syltynne buer som var populære på 1990-tallet gjør heller ingen tjenester for ansiktet ditt. Trenden med syltynne bryn er borte for lengst, da de sjeldent passet noen. Naturlig formede og ryddige brynsbuer er "in" nå om dagen, og de skal passe ansiktsformen din. Hvordan former du øyenbrynene dine ordentlig? Den beste måten er å la dem se naturlige og pent definerte ut. Det er best å prøve å opprettholde den originale fasongen og kun skånsomt fylle inn riktig brynsomriss.

Hvordan får du brynene til å passe ansiktsfasongen din?

At brynene dine passer ansiktsformen er avgjørende - kun da kan du se virkelig feilfri ut. Hvordan oppnår vi den perfekte brynsformen som komplementerer ansiktsfasongen din og kamuflerer alle typer skavanker?

Slik napper du øyenbrynene: på egenhånd eller av skjønnhetspleier?

Generelt sett kan du nappe brynene selv uten problemer, men du bør huske på at feil er vanskelige å unngå. Om du napper brynene dine dårlig kan du forstyrre ansiktsproporsjonene dine og ende opp med å se tegneserieaktig ut. Overnappede øyenbryn er et skikkelig mareritt fordi de får ansiktet til å se konstant overrasket ut. Om du sliter med å definere øyenbrynene dine ordentlig kan du gjennomføre det med hjelp fra en profesjonell skjønnhetsspesialist. Hun kan gi brynene dine de perfekte proporsjonene. Etter behandlingen blir det lettere å opprettholde riktig brynsfasong - du trenger bare å nappe ut enkelthår som vokser utenfor.

Øyenbrynsnapping - invester i en god pinsett

Hvordan napper vi brynene hjemmefra? For det første må du velge gode pinsetter! Valget ditt bør ikke være tilfeldig. Tuppen skal være skarp og kantene bør møte hverandre perfekt for å sørge for at de kan ta tak i hvert eneste hår, selv de aller korteste. Gode pinsetter har ergonomisk form, og er ikke for store til å passe i hånden. Det matte belegget fungerer bedre til å forhindre at produktet glir ut av hånden under prosedyren. Tykke pinsetter er vanskelige å ta tak i og nappe hårene med, kniper ofte i huden og kan forårsake alvorlig irritasjon. Grip tak i hårene mellom tuppene og napp dem ut med en fast og rask bevegelse. Om du er usikker på om du bør fjerne et hår eller la det være er det best å bare la være, for å unngå problemer med sparsommelige bryn. Prøv å få øyenbrynene til å bøye seg mykt på slutten - talen skal være litt tynn og piggformet.

Pinsetter. Hvordan napper vi brynene ordentlig?

Øyenbrynsnapping er et av de vanligste prosedyrene du kan gjøre selv. Hvordan napper vi øyenbrynene hjemmefra for å få dem til å se ryddige og formede ut så de passer ansiktsformen? Det finnes en metode man kan bruke for å komme fram til de riktige proporsjonene på øyenbrynene. Du trenger en tynn og lang pinne - en blyant eller sminkebørste kan også fungere. Plasser pinnen på kanten av nesen din og hold den vinklet mot innerhjørnet av øyet ditt. Den bør ikke falle utenfor øyeområdet. Deretter holder du pinnen på siden av nesen din rett over øyet, hvor stedet pinnen krysser brynet er begynnelsen av brynet ditt og skal være utgangspunktet. Deretter holder du pinnen på nesekanten rett over øyet og peker den hvor den først krysset brynsbeinet ditt, som blir brynsbuen. Helt til slutt plasserer du pinnen på nesekanten og retter den opp ved ytterhjørnet av øyet ditt for å finne slutten på brynet ditt.

Øyenbrynsnapping steg for steg

Hvordan napper du brynene dine for å unngå skjønnhetstabber? Sjekk ut steg-for-steg guiden vår til bruk av pinsetter.

1. Rengjør huden - ansiktet og brynsområdet ditt må være rent og oljefritt. Det er lurest å nappe brynene dine etter et bad når huden er mykere - da er det mindre vondt. Husk på å nappe øyenbrynene dine under dagslys, helst ved et vindu ved hjelp av et forstørrelsesglass.

2. Børst øyenbrynene dine med en spesiell børste eller helst en myk spolebørste. Børst gjennom hårene i oppovergående retning, mot tinningene.

3. Finn fram til begynnelsen, brynsbuen og slutten på øyenbrynet og lag omriss av brynet med en gjennomsiktig blyant. Dette lar deg sjekke hvordan øyenbrynene dine kommer til å se ut etter prosedyren. Om du syns de er for tykke eller tynne kan du gni av omrisset og gjenta til du oppnår formen du har drømt om.

4. Deretter kan du strekke deg etter pinsetten. Napp ut hårene med faste bevegelser mens du følger vekstretningen på hårene. Du kan lindre smertene ved å påføre en isterning på huden rett før prosedyren. Husk på å kun nappe nedre brynskant. Du kan kun fjerne enkelthår fra øvre kant.

5. Husk på å opprettholde riktig brynssymmetri. Når det kommer til napping er mindre alltid best - om et hår vokser innenfor den omrissede formen og du er usikker på om du bør fjerne det - er det best å la det være. Det er bedre å gjennomføre oppfriskninger etter prosedyren om nødvendig, enn å utsette deg for problemer med sparsommelige bryn. Du kan nappe hårene en for en, et fra et øyenbryn og et fra det andre - for å få dem til å se perfekt symmetriske ut.

6. Ta et par steg unna speilet og se på deg selv i et større speil: øyenbrynene dine bør være synlige fra en arms avstand. Ikke hast deg, begrens nappingen og husk på å opprettholde riktig symmetri for å sørge for en vellykket napping.

Hvordan napper man brynene uten pinsetter?

  • Threading

Visste du av napping av øyenbrynene med pinsett ikke er den eneste mulige teknikken? Asiatere har benyttet seg av en helt enkel bomullstråd for å nappe ut hår i hundrevis av år. Denne teknikken kalles for threading. Hvordan napper man øyenbrynene med tråd?

Skaff deg en tråd på ca. 40 cm og brett den i to. Knyt kantene sammen så du får en ring, retter lar du fingrene på begge hender gå innenfor ringen. Snu på tråden for å lage en løkke i midten. Hold tråden i begge hender og vev deg fra den ene til den andre siden. Deretter kommer hårene mellom trådene, som fanges opp og nappes ut med roten. Øyenbrynsthreading krever øvelse, men når du får dreisen på det vil du raskt forstå at dette er den raskeste og mest presise måten du kan fjerne øyenbrynshår på!

  • Voksing

Voksing er en populær brynsfjerningsmetode som tilbys av nesten alle skjønnhetssalonger.

Den er populær fordi det er den minst smertefulle og raskeste måten å fjerne hår på. Gjenvoksende hår nappes bare ut med en gang, i et raskt strøk. Denne metoden anbefales derimot ikke til hjemmebruk. Dette er fordi den krever riktig utstyr, forberedelse og kunnskap om teknikker. Øyenbrynsvoks skal ha riktig temperatur og konsistens for å dra ut hårene. Uten ferdigheter og erfaring er det dessverre lett å brenne den skjøre huden rundt øynene.

Rødhet etter napping av øyenbrynene. Hvordan blir man kvitt det?

Etter napping kan det oppstå litt rødhet og hevelse. Dette er et normalt symptom som forsvinner ganske raskt. Om du ønsker å lindre disse effektene kan du påføre en kuldekompress på øyenbrynene dine: tull et par isterninger i litt papir eller bruk en kjølig ansiktsruller i jade fra kjøleskapet for å forsiktig presse den inn i huden. Om irritasjonen vedvarer kan du smøre det irriterte området med pantenol eller en allantoinsalve.

De vanligste tabbene under øyenbrynsnapping

MISFORMEDE ØYENBRYNSPROPORSJONER - for tykke eller for tynne øyenbryn. Dette er en vanlig tabbe som fører til overnappede øyenbrynshaler og forstyrrer ansiktsfordelingen din.

VELDIG TYNNE ØYENBRYN - dette var den store synderen på 90-tallet. Heldigvis nappes øyenbrynene ganske minimalt nå om dagen, selv om enkelte kvinner fortsatt styler brynene sine slik. Dessverre gir de ingen fordeler for ansiktet ditt, og å definere dem med en for mørk brynsblyant gjør at ansiktstrekkene virker skarpere.

MONOBRYN - det at Frida Kahlo rocket looken betyr ikke at du også får det til. Monobryn tar seg sjeldent særlig bra ut fordi det får deg til å se sint ut og gjør at trekkene dine virker skarpere.

OVERNAPPET INDRE BRYNSKANT - et overnappet område mellom brynene skaper ulikheter mellom nesen, øyekanten og øyenbrynsbuen. Denne tabben gjennomføres ofte når man skal gjøre oppfriskninger under nappingen. Noen ganger kan man gå for langt og oppnå effekten av et konstant overrasket utseende ved et uhell.

Hjelp, jeg overnappet øyenbrynene mine!

Dette kan skje selv for de som allerede er gode på øyenbrynsnapping. Noen ganger kan vi ende opp med å nappe 2 eller 3 hår for mye fordi vi har dårlig tid eller manglende tålmodighet, som skaper tomrom i øyenbrynene som ikke gjør oss særlig pene. Hva da? Hvordan får vi øyenbrynene til å vokse tilbake raskere? Det finnes en løsning på dette problemet - bare skaff deg et bra øyenbrynsserum, som et fra Nanobrow. Om det brukes regelmessig får det hårene til å vokse tilbake på null komma niks, men i tillegg tilfører det næring, pleie og styrke til dem fra rot til spiss. Serumet fra Nanobrow er en rask og enkel hack for vakre og tykke øyenbryn, som du kan forme akkurat slik du liker dem!

Før brynene dine vokser helt tilbake kan du også kamuflere eventuelle tomrom med sminke! Strekk deg etter gode brynssminkeprodukter som en presis penn, blyant eller pomade som lar deg fylle inn brynene dine med knusende nøyaktighet. Takket være dette kommer du ikke engang til å merke det når brynshårene dine vokser tilbake og blir sunne, vakre og sterke!

Skriv en kommentar. Den vil bli publisert så snart den er godkjent av moderator.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement