Sparsommelige Områder i Brynene: Hvordan Fikser Man Dem?

Hvor lang tid tar det før øyenbryn vokser ut igjen?

Er brynene dine naturlig tette og formede, men har begynt å tynne seg ut i det siste? Finnes det tomrom i brynsbuene dine? Flekkete bryn er en uønsket skjønnhetsskavanke som ikke tilfører noe særlig til utseendet vårt. Takknemligvis finnes det måter å kamuflere dem på - enten med sminke eller enkelte mer invasive behandlinger. Fortsett å lese for å lære mer om hvordan du skjuler tomrom i brynene.

Flekkete bryn - årsaker

Det finnes for mange årsaker til tomrom i brynene - de forverres av mange årsaker. De vanligste blant den inkluderer stress, dårlig brynspleie eller medisiner. I ekstreme tilfeller kan tap av brynshår forårsakes av helsetilstander: diabetes, sykdommer i lever eller skjoldbruskkjertel, diskoid lupus erytematose, talgdermatitt, orientalske sår osv. Tomrom i brynene kan også dukke opp som resultat av soppinfeksjoner eller parasitter, som midd som spiser døde hudceller. I tillegg kan tilstanden på håret, inkludert brynene forverres på grunn av mangel på vitaminer og andre viktige elementer som tilfører næring til vevet og hårsekkene. Hva gjør at brynene blir tynnere?

MERK!
Husk på at det er naturlig at hårene faller ut - det er en vanlig del av hårets livssyklus. Derimot er det på tide å handle når brynene begynner å tynne seg ut: dra til legen for å undersøkes, styrk brynshårene og kamufler tomrommene med kvalitetssminke.

Hvordan fyller man inn sparsommelige områder i brynene?

Takknemligvis finnes det enkle måter å kamuflere og fylle inn sparsommelige områder på. Alt du trenger er god sminke. Naturligvis kan du prøve ut mer avanserte metoder som finnes tilgjengelig på brynssalonger. Fortsett å lese for å finne ut hvordan du håndterer flekkete, uttynnende bryn.

Hvordan fyller man enkelt inn brynene?

Påføring av brynssminke er den mest åpenbare og minst invasive måten man kan håndtere sparsommelige bryn på. Hvordan fikser vi bryn med tomrom i? Her finner du en guide til hvordan du lett fyller inn brynene dine.

STEG #1 Prime brynene dine, napp dem om nødvendig

Se etter om brynene dine har ønsket fasong, og napp om nødvendig. Rengjør brynsområdet, tørk det og børst gjennom hårene med en spolebørste for å vise hårene i ønsket retning.

STEG #2 Lag en base for sminkeprodukter

Om du bestemmer deg for å bruke brynspudre kan du påføre litt voks/primer som ofte følger med i settet. Ved å gjøre dette sørger du for at pudrene holder seg fast i brynene og sitter lenge, og fargeresultatet blir i tillegg mer intenst. Om du påfører brynsblyant eller penn kan du forberede brynene ved å påføre en liten mengde flytende concealer - dette vil gjøre sminken enklere å påføre og forlenger varigheten.

STEG #3 Definer brynene dine

Bruk en brynspenn, blyant eller pomade og begynn å lage omrisset av brynene ved å tegne opp drømmefasongen. Husk på at underkanten bør være mer framhevet.

STEG #4 Tegn individuelle hårstrå

Nå kan du gå videre til å tegne opp håraktig strøk i sparsommelige områder. En spesiell brynspenn er det perfekte redskapet til dette formålet. Den gir god effekt ved å etterlikne microblading-teknikken. Nanobrow Microblading Pen er en presis og svært pigmentert penn som gir langvarige effekter. Brynene får intens farge men ser likevel naturlige ut. Med pennen kan du få brynene til å se mye tykkere ut, enkelt som bare det. Tegn opp linjer hvor du ser tomrommene ligger og sørg for at de går i samme retning som dine egne hårstrå.

STEG #5 Fyll inn brynene

På tide å påføre sminke gjennom hele brynet - bruk et pudder, blyant eller pomade og fyll inn brynsbuene. Husk på å holde begynnelsen på brynene mindre synlig og fyll mer farge i halen. Med to farger i øyenbrynspuddersettet fra Nanobrow kan du sette opp vakre ombre-effekter. De blander seg lett sammen for å oppnå en glatt overgang av fargene fra lysest til mørkest.

STEG #6 Oppmykning av omriss

For å holde brynene naturlige kan du gjøre litt mer enn bare å blande sammen fargene - børst gjennom brynene for å mykne opp den øvre brynskanten og bli kvitt skarpe kanter som sannsynligvis gir deg et sint uttrykk. Om det finnes synlige linjer mellom fargene bør du blande dem ut og sørge for at overgangen er sømløs.

STEG #7 Få de vakre brynene til å vare

Helt til slutt finner du fram en settingbrynsgele, gjennomsiktig eller farget. Påfør den på brynene og børst gjennom dem i ønsket retning. Geleen vil holde dem feilfrie i mange timer og få dem til å se tykkere og fyldigere ut.

Øyenbrynsextensions: hva er de?

Om du ikke liker eller ikke orker å fylle inn brynene hver dag kan du prøve et uvanlig alternativ som involverer påføring av falske brynshår i sparsommelige områder. Dette er nyttig for de med naturlig tynne bryn som ønsker å fortykke brynsbuene og kamuflere tomrom eller arr i brynsområdet.

Det er en enkel teknikk: bittesmå, falske hår festes på dine egne bryn og holder seg urørte i 2 til 3 uker. Etter dette må du gå og fylle inn på nytt. Mens du bruker falske extensions vil du måtte unngå oljete produkter eller berøring av brynene.

Semipermanent brynsfarging: henna

Om tomrommene ikke er store kan du kamuflere dem ved å farge brynene. Pudderhenna er laget til dette formålet fordi det farger både hårene og huden - brynene ser fyldigere ut og alle tomrom skjules. Henna lar oss nyte godt av perfekte bryn i mange uker, men du bør vite at fargen forsvinner raskere fra brynene enn fra håret på hodet, så du vil måtte farge på nytt oftere.

Permanente alternativer: brynstatovering

Denne løsningen for flekkete bryn gir langest varig effekt. Brynstatoveringer kan vare i 3 år eller lengre. De etterlater brynene tykkere-utseende og oppretter ønsket øyenbrynsfasong. Permanent sminke involverer tatovering av håraktige linjer og diskre skyggelegging for å dekke tomrom og gjøre brynsbuene pent formede. Det finnes mange fans og motstandere av brynstatoveringer. Denne metoden har mange kontraindikasjoner, og det er lurt og vite fordelene og ulempene før du prøver den ut fordi effekten varer i årevis.

Gode, gammeldagse sminke er uten tvil den minst invasive og enkleste måten å oppnå tykkere bryn og kamuflere sparsommelige områder på. Alt du trenger er litt tid, minimal innsats og sminkeprodukter av høy kvalitet - perfekte bryn er innen rekkevidde!

Skriv en kommentar. Den vil bli publisert så snart den er godkjent av moderator.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement