Nanobrow Lamination Gel

Brynsgele

Størrelse: 7ml

Velg farge
Farge: Velg

Hvordan fungerer Nanobrow Lamination Gel?

Separerer brynshårene, styler og forbedrer den naturlige brynsfasongen
Gir diskre farge for å fremheve den naturlige skjønnheten av brynene dine
Temmer og leverer 24-timer lang holdevne
Hydrogenisert ricinusolje støtter tilførsel av fuktighet til brynene dine

Vakkert definerte,
oppbørstede og perfekt formede bryn!

Oppdag den unike, fargede brynsstylende geleen. Geleformuleringen gir deg en laminert brynseffekt. Det raffinerte pigmentet tilfører diskre farge og fremhever de naturlige brynene dine. Nanobrow Lamination Gel tilbyr en langvarig effekt av perfekt formede og likevel naturlig-utseende bryn . Den eksepsjonelle geleformuleringen kombinert med den nyttige silikonspolebørsten separerer og former brynshårene for å sørge for at brynene dine ser feilfrie ut hele dagen lang.

Nanobrow Lamination Gel tilbyr presise og langvarige effekter: spolen styler og temmer selv de mest uregjerlige bryn! Hydrogenisert ricinusolje tilfører fuktighet, styrker og beskytter brynene mot skader.

Nanobrow Lamination Gel

Velg farge
Farge: Velg

Style, ferdiggjør og
tilfør farge til brynene dine!

Gelemascaraen fra Nanobrow bruker bare sekunder på å få brynene dine til å se finpussede og nydelige ut, og leverer langvarige effekter. Geleen gir deg utseendet av laminerte bryn og er laget for å fordype fargen av brynene, børste dem oppover og forme dem akkurat slik du liker dem.

Den er også en brilliant finisher som du kan påføre etter innfylling av brynene dine med en pomade, blyant eller andre brynssminkeprodukter fra Nanobrow-utvalget. Den utgjør et flott siste steg i sminkerutinen din. Med den stylende og fargende formuleringen fra Nanobrow kan du fikse brynene dine som en profesjonell uten å kaste bort tid, og du vil alltid kunne være sikker på å oppnå wow-resultater. Simpelthen bare børst den gjennom brynshårene dine for å skape ønsket fasong - raskt og knirkefritt!

Nanobrow Lamination Gel — gjennomsiktig eller farget,
perfekt til alle typer bryn

Gelemascaraen fra Nanobrow følger med en presis silikonspolebørste som rekker fram til alle brynshårene, inkludert de aller korteste av dem. Den dekker dem jevnt og styler dem uten klissete finish eller produktoppbygging.

Den fungerer flott til temming av brynene og gir den en nydelig, delikat og frisert look. Nanobrow Lamination Gel fungerer på alle brynshår uavhengig av tykkelsen og tettheten av dem. Produktet er langvarig og holder brynene på plass i opp til 24 timer, som beskytter brynshårene mot skader.

Nanobrow Lamination Gel

Velg farge
Farge: Velg

En raskt måte å forme
og definere brynene dine diskre på

Med hjelp fra denne revolusjonerende brynsgeleen kan du enkelt få brynene dine til å se friserte, perfekt formede og glansfylte ut. Det er så enkelt! Åpne opp mascaratuben og påfør stylinggeleen på sminkefrie eller ferdig innfylte øyebryn.. Silikonspolen børster, separerer og styler brynshårene for fantastiske resultater. For sterkere holdevne kan du først børste hårene bakover og deretter børste dem i retningen hårene vokser i. Som oppfølging kan du lese artikkelen på brynsbloggen vår og lære hvordan du bruker en brynsgele.

Nanobrow - pålitelige brynssminkeprodukter

Brynsgele er ikke det eneste produktet i utvalget fra Nanobrow! Bytt mellom dem for å style og tilføre farge til brynene dine akkurat slik du liker dem. Hvilket brynsutseende vil du prøve i dag?

Oppdag produktene våre

Ser du etter sminkeinspirasjon? Vil du holde deg oppdatert på det siste innen skjønnhetsnyheter og trender? Sjekk ut Nanobrows' sosiale medier!

OFTE STILTE SPØRSMÅL - Hva mer bør du vite?
Hvordan brukes Nanobrow Lamination Gel?
Når bør du strekke deg etter Nanobrow Lamination Gel?
Passer Nanobrow Lamination Gel for sensitiv hud?
Hvilke ingredienser inneholder Nanobrow Lamination Gel?
Hva er utløpsdatoen på Nanobrow Lamination Gel?
Hvor lang tid tar det å fullføre en bestilling?
Kan jeg bestille om jeg bor i utlandet?
Alltid perfekte øyebryn
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement