Den Beste Øyenbrynssminken for Tynne og Sparsommelige Bryn?

Øyenbryn Sminken for Tynne  Bryn?

Perfekt proporsjonerte, dristige og sterkt definerte øyenbryn er fortsatt en populær sminketrend. Det er ikke rart: tykke øyenbryn fikk ansiktet til å se yngre ut. Det er derfor moten på 80- og 90-tallet med tynne bryn hører fortiden til. Derimot er det mange kvinner som etter månedsvis med øyenbrynsnapping i de gamle trendenes navn, nå har utviklet problemer med å få tykke, vakre bryn til å vokse fram. Er de naturlige øyenbrynene dine sparsommelige og nesten usynlige? Aldri mer! Bruk sminketriks og lær deg de beste sminketeknikkene for tynne bryn.

Hvordan gjør vi brynene våre tykkere?

For det første bør du vite at selv de tynneste og mest sparsommelige øyenbrynene kan gjenopprettes! Det finnes spesielle fortykkende øyenbrynsserum som fremmer økt brynsvekst, slik som det ikoniske Nanobrow Serumet, som verdsettes av kvinner verden rundt. Regelmessig bruk av serumet gjør at brynshårene begynner å vokse tilbake så brynsbuene blir tykkere. Om du drømmer om frodige og tykke bryn finnes det ingen bedre vei dit enn et bra øyenbrynsserum for å forbedre tettheten og utseendet på dem på kun et par uker!

Hvordan tilfører man volum til øyenbrynene?

Den beste måten å fortykke øyenbrynene umiddelbart på er bra brynssminke. Om du vil tilføre definisjon på øyenbrynene og fortykke dem med sminke finnes det mange øyenbrynsprodukter som kan hjelpe. Nå om dagen har kosmetikkmarkedet vokst enormt når det kommer til brynssminke, og det finnes derfor et stort utvalg tilgjengelige produkter: øyenbrynsblyanter, microbladingpenner og tusjer, brynspuddere, øyenbrynsvoks, brynsmascaraer, geleer, pomader og til og med spesialsåper som former brynene slik du ønsker.

Steg-for-steg sminkeveileder for tynne bryn

1. Forbered øyenbrynene din: børst gjennom dem med spolebørste.

2. Med en øyebrynspomade og skravert børste tegner du opp omrisset av øyenbrynene dine. Husk på at nederkanten skal være mer framhevet. Du kan også bruke en myk og kraftig pigmentert øyenbrynsblyant til denne oppgaven. Vurder å gjennomføre en brynskartlegging for å definere riktig fasong på øyenbrynene dine. Med tynne øyenbryn skal konturene gå utenfor den naturlige hårlinjen for å tilføre mer volum.

3. Når konturene er framrisset kan du benytte håraktige strøk for å fylle inn hårtomme områder med en øyenbrynspenn eller pomade.

4. Nå kan du fylle inn øyenbrynene dine med farge. Brynspomader eller brynspuddere fungerer best her. Begynn fra innerkanten nær hjørnet av øyet og jobb deg mot brynsbuen.

5. Husk at innerkanten skal være lysere enn halen: bruk en børste eller spolebørste for å forsiktig børste vekk overflødig produkt fra midtparten (øverste øyenbrynskant) og på innerkanten hvor brynet begynner.

6. Fremhev halen ved å tegne opp en litt skarpere og mer definert linje. Husk på å ikke gjøre den for skarp: oppretthold riktig øyenbrynsfasong.

7. Fastlås brynshårene: bruk en gjennomsiktig eller farget øyenbrynsgele for å børste forsiktig gjennom hårene, som gir dem den endelige, ønskede fasongen. Du kan børste dem litt oppover for best mulig resultat.

Ferdig! Du har nettopp gjennomført en brynsinnfyllende sminkelook.

TIPS
Om du fyller inn øyenbrynene dine med puddere bør du prøve et sett som inneholder voks og to puddere. De lar deg skape naturlig-utseende gradering i brynene, altså en myk gjennomgang fra lyst til mørkt. Du kan blande og duse ut gode brynspuddere for å sørge for at effekten er diskre og at den endelige brynslooken ser naturlig ut.

Hva fungerer som en brynsinnfyller?

Det finnes kosmetikk som er spesielt nyttig til sminking av tynne, sparsommelige bryn. For det første er det en pomade, som gir deg 100% dekkevne, fyller inn hele brynsbuen og lar deg etterlikne ekte brynshår for å dekke eventuelle hårløse områder. Øyenbrynsblyanter og spesielle microbladingpenner tegner opp ultratynne og presise linjer og hjelper med å gi ytteligere dybde til brynsbuene.

Husk!
Selv de mest tynne og sparsommelige øyenbryn må formes ordentlig. Øyenbrynskartlegging utgjør hele grunnlaget for øyenbrynssminken. Du kan lese mer om hvordan du definerer den riktige fasongen på øyenbrynene dine HER.
Skriv en kommentar. Den vil bli publisert så snart den er godkjent av moderator.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement