Hvordan Kan du Rocke Tykke, Buskete Bryn?

hvordan style tykke øyenbryn

Tykke, naturlig utseende og litt rotete bryn har vært den hotteste brynstrenden lenge nå. Du er heldig om dine er tette og buskete - da trenger du ikke legge særlig innsats i å style dem. Da holder det å bare fremheve dem med sminken. Hva gjør man derimot når brynene blir uregjerlige og stikker i alle retninger? Å børste dem med spolebørste er muligens ikke nok. Det er lurt å skaffe deg de riktige produktene for å sette opp den perfekte formen og få den til å vare. Fortsett å lese for å finne ut hvordan du temmer tykke bryn!

Hvordan håndterer vi buskete bryn?

Enhver kvinne drømmer vel om tykke, fyldige og buskete bryn, men overdriving er heller ikke bra - tynne "skinny" bryn og også tykke, uregjerlige hår får oss ikke til å ta oss særlig bra ut. Hvordan tar vi kontroll over dem? Riktig utført forming er hemmeligheten. Om du ikke vet hvordan du fikser det riktig kan du kan du prøve ut en brynsekspert som vet hvordan de gjennomfører en brynskartlegging og former fram brynsbuene ved å nappe vekk utenforliggende hår. Stussing er også en god løsning for å håndtere store bryn - husk derimot å ikke stusse gjennom hele lengden. Denne metoden fungerer bra til å stusse innerkanten av brynene (nederkanten). Når de stusses riktig vil ikke brynene bli like tette eller rotete. Du kan stusse hårene på egenhånd, men vi anbefaler deg å booke en avtale med en kvalifisert brynsstylist.

Hva bør man bruke på buskete bryn?

Det er en misforståelse at tykke, buskete bryn ikke trenger noe pleie - myte! Alle typer brynshår trenger daglig pleie og oppmerksomhet. Harde værforhold (minustemperaturer, UV-stråling, sterkt sollys), stress, manglende daglig brynspleie, medisiner eller kosmetikk av dårlig kvalitet - alle disse kan få brynene til å forverre seg og gjøre at de faller ut, ser matte ut og blir uhåndterbare. Vegetabilske oljer kan være hjelpsomme, som for eksempel ricinusolje som kan gnis inn i brynshårene en gang om dagen for å holde dem sunne. I tillegg er et øyenbrynsserum et fantastisk produkt - et bra et inneholder botaniske ekstrakter og andre næringsstoffer som nærer, styrker og forbedrer brynene.

Hvordan styler og pleier man tykke bryn?

Selv etter innfylling av brynene kan de ende opp med å se buskete og uregjerlige ut om du ikke bruker produkter som holder hårene på plass. En brynssåpe eller gjennomsiktig brynsgele verdsettes og ansees som det beste settingproduktet for de med framhevede, buskete bryn.

  • Brynssåpe

Bruk av såpe for å style brynene har vært en populær skjønnhetshack i mange tiår. En vanlig glyserinsåpe brukte å være eneste alternativ tidligere. Den måtte blandes med vann og forårsaket ofte problemer: konsistensen hjalp ikke særlig, inntørkingen før ønsket fasong ble oppnådd... De moderne såpene har riktig konsistens så de er enkle å ta opp litt produkt fra for å påføre direkte på brynene. De hardner ikke til med en gang, så vi får nok tid til å style brynene. I tillegg til dette er det endelige resultatet mye bedre fordi brynssåpe er beriket med glansfremmende ingredienser.

  • Brynsgele

En brynsgele er et brilliant produkt til å fullføre sminken og få den til å vare lengre. Den er tilgjengelig både i gjennomsiktige og fargede versjoner. Om brynene dine er pent formede og kun trenger setting, eller du er fan av naturlig-utseende "no makeup" sminke kan du prøve en gjennomsiktig brynsgele. Den fungerer også flott som siste hånd på verket etter påføring av andre sminkeprodukter - den vil få dem til å holde seg på plass og holde seg feilfrie lengre. Om du ønsker en fargeboost kan du gå for en farget brynsgele ved å velge fargetonen som likner mest på de naturlige brynshårene dine. Bruk den alene eller som siste steg i sminkerutinen.

Hvordan påfører man sminke på tykke, buskete bryn?

1. Brynsforming er prioriteten - uten denne kan selv profesjonell sminke og de beste produktene mislykkes. Forming og napping er et avgjørende element innen brynspleie om du har tykke, buskete bryn. Det er lurt å få det gjort av en profesjonell fra tid til annen. På daglig basis bør du nappe de utenforliggende hårstråene på egenhånd.

2. Om du har uregjerlige bryn som har tendens til å stikke ut i alle retninger vil du trenge en spolebørste og såpen eller brynsmascaraen vi nevnte ovenfor for å forme og framheve fargen på dem. Om du bruker såpen kan du påføre sminke etterpå, som f.eks puddere eller mascara.

3. En brynsmascara ser ut som en vanlig mascara til vippene, men den inneholder spesielle pigmenter til farging, næring og temming av brynene. Konsistensen på den vil la deg style brynsbuene uten klumper. De beste brynsmascaraene vil holde øyenbrynene dine perfekte hele dagen.

4. Øyenbrynspuddersett med voks fungerer fantastisk for tykke og buskete bryn. Du kan bruke dem til å sette opp trendy, naturlig-utseende brynsbuer, som de som har tatt over Instagram. Først former du brynene med voks. Deretter forbedrer du dem ved hjelp av puddere. For å få dem til å vare og tilføre ekstra volum kan du påføre litt brynsgele.

Sminkeprodukter for tykke bryn

Er du på jakt etter de beste sminkeproduktene til å fikse de tykke, buskete brynene dine med? Brynsgeleene og mascaraene vi nevnte ovenfor er perfekt til forming og styling. I enkelte tilfeller kan selv tykke bryn ha enkelte tomrom - du kan skjule disse ved hjelp av en brynsblyant eller penn som tegner opp håraktige strøk som etterlikner ekte brynshår. Brynspuddere er brilliante både for tynne og buskete bryn - den pudderaktige konsistensen fremhever fargen, skjuler tomrommene og lar deg sette opp fantastiske ombre-effekter. Den påsatte voksen holder de uregjerlige hårene på plass og i riktig form.

Skriv en kommentar. Den vil bli publisert så snart den er godkjent av moderator.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement