Din Guide til Bruk av Øyenbrynspenn

Hvilken øyenbrynspenn skal man velge?

Mangler øyenbrynene dine definisjon og ønsker du å skjule de sparsommelige områdene i brynsbuene dine? Den smertefulle og dyre microbladingen er ikke den eneste løsningen. Først kan du prøve et brukervennlig alternativ - en microblading øyenbrynspenn. Den er alltid klar til bruk, trenger ikke å spisses eller medfølge annet tilbehør og effekten er utrolig lik microblading!

Hva er en microbladingpenn?

Dette produktet tilbyr fyldig brynssminke - den er alltid klar til bruk, uten behov for spissing eller ytteligere tilbehør. Den lar deg fikse hele øyenbrynssminken. Den slitesterke tuppen på pennen er formet så det er lett å påføre sminken presist. Den lar deg etterlikne individuelle, realistisk-utseende hår uten ekstra innsats. En annen fordel er at den ikke flaker, preller av eller klumper seg på huden. Pennen er designet for å tegne på huden og ikke brynshårene, så du kan lett bruke den til å fylle inn sparsommelige områder i brynsbuene, tilføre volum og gi dem riktig fasong. Øyenbrynspennen er et langvarig produkt som er resistent ovenfor flekkdannelser, fuktighet og svette.

Hvem er øyenbrynspenner for?

Øyenbrynspenner er nyttige for de som er flinke med sminke, men også nybegynnere. De er perfekt til opptegning av håraktige strøk, som optisk fortykker brynsbuene og fyller inn sparsomme områder. Øyenbrynspenner fungerer også flott til dekking av øyenbrynsarr, hvor en tradisjonell øyenbrynsblyant ikke gir ønsket resultat.

Microbladingpenn - egenskaper

En microbladingpenn gir en annen effekt enn blyant, brynspudder eller øyenbrynspomade. Den raffinerte tuppen lar deg tegne håraktige strøk for å dekke hårløse områder på sekunder! Microbladingpennen tilfører definisjon og volum, og skjuler brynsarr. Den kan etterlikne microbladingeffekter ulikt noe annet brynssminkeprodukt. Påføringsmetoden er også idiotsikker og smertefri...

Hvilken øyenbrynspenn skal man velge?

Trenger du en øyenbrynspenn av best mulig kvalitet? Prøv ut Nanobrow Microblading Pen! Denne presise øyenbrynspennen med en perfekt tupp får lett til effekten av naturlig-utseende, individuelle hårstrå. Du kan bygge opp dekkevnen: fra naturlig til mer fjæraktig og dristig. Nanobrow Microblading Pen er langvarig og resistent både ovenfor svette og flekker mens den opprettholder det intense fargeresultatet gjennom dagen. Den tilbyr deg den raskeste og mest brukervennlige måten å oppnå raskt definerte og innfylte bryn på!

Microbladingpenn - hvordan brukes den?

1. Begynn med brynsbuen og fyll inn det høyeste punktet.

2. Arbeid deg mot brynshalen - denne delen av øyenbrynet bør være mer framhevet, så du kan bruke en mørkere fargenyanse her.

3. Nå kan du fylle inn midterste del av brynene dine - fokuser på å fortykke nedre kant, for så å tegne opp tynne, håraktige strøk på overkanten. Ikke press pennen for hardt mot huden for å unngå tykke, unøyaktige linjer. Noen ganger er et par håraktige strøk mer enn nok.

4. Fokuser på sparsomme områder - du kan tegne på flere individuelle hår og bruke to fargenyanser for et mer naturlig resultat.

5. Helt til slutt kan du fullføre looken ved å påføre en gjennomsiktig gele.

NYTTIG BRYNSSMINKETIPS
  • Om øyenbrynene dine er tykke og mangler definisjon vil pennen lett la deg tegne opp et mer definert brynsomriss. Om pennen din ikke yter som du ønsker kan du riste i den et par ganger for å la blekket komme fram til tuppen.
  • Du kan også tegne opp et par tykkere linjer på et lite hudområde, som på hånden din for å forsterke virkningen.
Skriv en kommentar. Den vil bli publisert så snart den er godkjent av moderator.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement