Din Guide til Bruk av Brynspuddere

hvordan male øyenbryn med øyenbrynsskygger

Drømmer du om vakker brynssminke, men er usikker på sminkeevnene dine? Begynn med komfortable produkter og prøv ut brynspuddere! Dette er den enkleste brynssminkemetoden som du kan mestre på en ettermiddag! Velg et brynspuddersett av høy kvalitet med en voks og begynn prøvingen - sjekk ut veilederen vår og finn ut hvor lett det er!

Brynspuddere - det perfekte første brynssminkesettet

Brynspuddere er flott for alle som er nye ovenfor brynssminke. Husk på å velge matte puddere med høy pigmentering, helst i to fargenyanser. Ideellt bør settet inneholder to koordinerte fargenyanser og en gjennomsiktig voks som lar deg sette opp ulike sminkeeffekter og sørger for at sminken holder seg på plass i lengre tid. De to koordinerende fargene gir et naturlig og vakkert resultat.

Hvorfor velge brynspudder til brynssminking?

Brynspuddere er den perfekte løsningen for diskre og uoverdreven øyenbrynssminke. Å fikse sminken med pudder lar deg forme brynsbuene perfekt mens du forsiktig fremhever og definerer dem. Konsistensen på pudrene lar deg lett friske opp om du har gjort feil. Brynssminke med pudder sørger for at ansiktet opprettholder de perfekte proporsjonene og fremhever trekkene dine. Det viktigste er å velge det beste brynssminkesettet. Det bør inneholde naturlig-utseende fargenyanser og levere et langvarig resultat. De bør følge med en innebygd voks eller highlighter med myk konsistens og silkeaktige pudre med strålende pigmentering. Det er nøyaktig dette Nanobrow Eyebrow Powder Kit tilbyr. Det er et flott pallett til brynssminke som anbefales både for profesjonelle og til hjemmebruk.

Brynspudre og voks - hvorfor brukes de sammen?

Øyenbrynsvoks er inkludert i brynssminkepalletter for en grunn: de er et flott alternativ når du trenger lengre varighet eller om øyenbrynene dine er uregjerlige og vanskelig å style. Da er det en god ide å style dem med voks før du påfører pudder. Dette produktet temmer dem nemlig perfekt og gjør stylingen enklere mens du får kraftig holdevne, som får dem til å se nydelige ut i timesvis. I tillegg vil en god voks pleie, nære og beskytte brynene dine mot skader, og gjøre at de ser tykkere og fyldigere ut. Aller viktigst er voksen rett og slett en flott base for puddere - den forlenger varigheten og sørger for et naturlig resultat. Uten voks som base er du ikke i stand til å fylle inn sparsommelige områder og tomrom fordi pudderet ikke fester seg skikkelig til huden, eller effekten er kortvarig.

Øyenbrynspudre med highlighter - det perfekte brynssminkesettet

Enkelte puddere er så perfekt pigmenterte og bløte at de ikke engang trenger voks under. De holder seg godt fast til huden og brynshårene, er veldig pigmenterte og gir deg fantastisk komfort mens du legger sminke. De beste pallettene følger med en highlighter istedenfor voks. Den skal påføres rett under brynsbeinet, nedenfor nedre brynskant. Dette trikset fremhevet hele brynet og gir en brynsløftende effekt, som sørger for et friskt og ungdommelig utseende. Makeupartister kaller dette trikset et brynsløft uten skalpell!

Sminkeveileder med brynspudder og voks - en steg-for-steg guide

1. Børst grundig gjennom øyenbrynene dine med en tørr spolebørste. Gjør dette i retningen hårene vokser i.

2. Om settet ditt inneholder voks tar du litt produkt på børsten og påfører det i øyenbrynet med korte strøk mens du fokuserer på å forme dem slik du ønsker. Om du vil ha et mer definert resultat kan du legge til et lag til med voks.

3. Prøv ut en brynsblyant, penn eller pomade og tegn skånsomt omrisset av øyenbrynene dine, med fokus på å fremheve øvre og nedre brynskant. Husk på å opprettholde de riktige proporsjonene og brynssymmetrien som passer ansiktstrekkene dine.

TIPS
Om du kun fikser sminken din med et brynspuddersett kan du lage omriss av brynsbuene dine med pudder blandet i voks - voks-pudder konsistensen er formbar nok til å tegne opp synlige strøk på huden. Til dette formålet trenger du en liten, flat og skravert børste - den passer perfekt til opptegning av tynne, håraktige strøk.

4. Det er på tide å fylle inn brynet. Bruk en mørkere puddernyanse for å fylle inn halen. Unngå å få pudderet på kinnene dine eller steder utenom den opptegnede linjen.

5. La puddere gli varsomt mot midten av brynsbuen - prøv å ta på mindre mørkt pudder i dette området.

6. Nå kan du ta fram den lysere fargetonen og påføre den i midtdelen av brynsbuen. Jobb det utover til du når innerkanten av brynet. Dette området skal bare være forsiktig framhevet. Den utdusete skyggeleggingseffekten sørger for et naturlig og profesjonelt resultat!

7. Siste hånd på verket er å få brynene på plass med en transparent eller farget brynsgele. Dette trikset framhever brynene enda mer, temmer dem og holder dem i sjakk gjennom hele dagen. Husk på å være varsom - du må unngå at pudrene forstyrres og ser gjørmete ut. Du kan ytteligere definere øyenbrynene dine med litt highlighter: påfør den og bland den forsiktig inn under brynsbeinet. Det var det hele! Den vakre og perfekte brynssminken med pudder er fullført!

Kan man bruke vanlige øyenskygger til brynssminke?

Mange mennesker spør om dette fordi brun øyenskygge ofte følger med alle sminkepaletter. Passer øyenskygger til brynssminken? Generelt sett ikke - vanligvis har de en litt annerledes formulering og inneholder ofte glansfylte partikler eller har farger som ikke passer de naturlige brynsnyansene. Derfor fungerer brynspudre simpelthen bedre i de fleste tilfeller, da de tilbyr jevn dekkevne og leverer et naturlig utseende resultat.

Skriv en kommentar. Den vil bli publisert så snart den er godkjent av moderator.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement