Øyenbrynsløft - alt du trenger å vite

Øyenbrynsløft: En komplett guide

Løftede bryn er effekten vi alle ønsker oss for sminken - ansiktet ser yngre ut og blir mer symmetrisk og balansert i trekkene. Hengende øyenbryn får ansiktet til å se slitent ut. Kraftige ansiktsutrykk, aldring og hverdagsstress er alle faktorer som påvirker framveksten av hengebryn. Øyenbrynsløft kan bli løsningen - hva er det og hvordan gjennomføres det?

Øyenbrynsløfting - hva er det?

Et øyenbrynsløft er et kosmetisk inngrep som hever øyenbrynene opp, og som gjennomføres på plastiskkirurgiske klinikker. Den kan gjennomføres både kirurgisk og ikke-kirurgisk. Takket være behandlingen er det mulig å rette opp tegn på aldring, forbedre den generelle symmetrien i ansiktet og bli kvitt posete øyelokk, som kan få deg til å se eldre ut enn du er. Behandlingen gir deg et ansikt som rett og slett ser bedre ut fordi geometrien balanseres og brynsbuene blir formet og løftet.

Brynsløfting - ulike teknikker

Brynsløft-teknikker varierer - kirurginivået er forskjellig avhengig av typen inngrep. Hvilke er de mest populære teknikkene?

Ikke-kirurgisk brynsløfting

 • Øyenbrynsløfting - PDO-tråder

Prosedyren er en slags behandling som benytter Polydiokanon (PDO) tråder i områdene hovedsakelig rundt øyenene og øyenbrynene, men noen ganger også øyelokk. Dette involverer festing av trådene ved hjelp av en svært tynn nål. Det er verdt å huske på at stingene produserer kollagen og elastin, så de hjelper med å opprettholde resultatet av løften, som er glatt og opphevet hud.

 • HIFU-øyenbrynsløft

HIFU-teknologi benytter fokusert ultralydenergi - lydbølger som velges ut individuelt til hver pasients unike hud. De penetrerer inn i huden og krysser hverandre i hudvevet. Stedene de krysses kalles termale koaguleringspunkter - de produserer mer kollagen som gradvis strammer, løfter og fornyer huden.

 • Øyenbrynsløft med hyaluronsyre

Tverrbundet hyaluronsyre kan introduseres i nesten hver eneste ansikt- og kroppsdel, inkludert i øyenbrynsområdet. Dette gjør gjenoppretting av normalt vevsvolum mulig. Etter påføring av lokal bedøvelse injiseres hyaluronsyren inn i huden med en tynn nål. Som resultat blir huden strammere og øyenbrynene løftes betydelig.

 • Øyenbrynsløft - botox

Det er mulig å gi brynene et løft ved å injisere botox i utvalgt kroppsområde. Botulintoksin rammer nevromuskulære signalevner: øyenbrynene blir dermed opphevede og kanten utglattet.

 • Radiesse-øyenbrynsløft

Brynsløft kan også gjennomføres ved hjelp av en spesialfiller som kalles Radiesse. Resultatene varer lengre en f.eks etter hyaluronsyrebruk. Prosedyren involverer en spesiell rynkeinnfyller som injiseres med nål under prosedyren i riktig hudfordypning. Effektene er biorevitalisering, innfylling av vev, og selvsagt oppløftede bryn.

Kirurgisk brynsløft

 • Snitt i temporalområdet

Denne metoden involverer et knivsnitt i temporalområdet og oppstramming av huden der. Den er populær fordi den kun påkrever et lite kutt som kan skjules i hårkanten - det betyr at helingsperioden kun tar noen dager.

 • Endoskopisk øyenbrynsløft

Denne utføres etter påføring av generell bedøvelse og med bruk av endoskop. Under denne prosedyren skjærer kirurgen et snitt i hårområdet og løfter huden med spesialisert utstyr, som forhøyer brynsvevet og lar deg oppnå riktig fasong og høyde for øyenbrynene dine.

Brynsløft - sminke

Visste du at effekten av løftede bryn som gir et ungdommelig utseende ikke trenger å komme som resultat av et inngrep på kosmetiske klinikker? I tillegg lar de deg oppnå ønsket effekt umiddelbart på en ikke-invasiv måte! Bare strekk deg etter gode brynssminkeprodukter som hjelper deg med å definere formen på brynsbuene og forme fram riktig kontur. Pomader, blyanter eller brynsblyanter lar deg løfte øyenbrynene - alt du må gjøre er å fremheve øvre brynskant og definere høyeste punkt i brynsbuen. Bortsett fra dette er det verdt å framheve området rett under nederkanten på brynet - på denne måten oppnår du et løftet brynsuteende uten behov for å besøke en medisinsk kosmetisk klinikk. Dette trikset bør gjennomføres med nøye utvalgte produkter av høyeste kvalitet, som de tykke, godt pigmenterte pudrene fra Nanobrow - de kan brukes for å definere fasongen, og den silkemyke highlighteren er perfekt til å lysne opp området under brynsbeinet.

Kontraindikasjoner for øyenbrynsløft

Som enhver annen prosedyre som er kirurgisk eller invasiv har et øyebrynsløft også sine kontraindikasjoner. Disse er:

 • graviditet og amming,
 • autoimmune sykdommer,
 • blodkoaguleringssykdommer,
 • lokal betennelse,
 • ukontrollert diabetes,
 • akne,
 • aktiv kreft,
 • kollagenose (bindevevssykdom),
 • tendens til arrdannelse,
 • diagnostisert hypertensjon i 2 eller 3 grad,
 • iskemisk hjertesykdom.
Skriv en kommentar. Den vil bli publisert så snart den er godkjent av moderator.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement