Brynssminketriks

Hvordan få perfekte øyenbryn

Definering av øyenbrynene er helt avgjørende når man skal sminke seg. Sliter du litt med brynene dine noen ganger? Se over de beste triksene som vil gjøre det lett for deg å oppnå de fineste brynsbuene. Fortsett å lese for livreddende brynssminkehacks - de brukes også av makeupartistene.

Daglig øyenbrynspleie - hemmeligheten bak nydelig brynssminke

Før du tenker på å sminke brynene dine og påføre de fineste looks bør du sørge for at du tar godt vare på brynshårene. Jo sunnere hårene er, jo bedre ser de ut. Om de er sterke, tykke og godt pleiede kan du regne med perfekt utseende sminke som er umulig å få til med sparsommelige, flekkete bryn.

Hva bruker man for å få sunnere, bedre brynshår? Det er uten tvil et brynsserum som er mest effektivt - bruk det regelmessig hver dag før du legger deg. Brynene dine vil raskt bli penere!

De beste sminketriksene for perfekte bryn

Feilfri brynssminke er ikke noe som kommer av seg selv - du vil måtte vite hvordan du oppnår den beste effekten med litt ekstra innsats.

#1 Legg pudder på brynene dine før du påfører sminkeprodukter

Dette trikset er nyttig for alle med bryn som mangler volum eller som har fet hud. Påfør gjennomsiktig ris-, bambus- eller mineralpudder på brynshårene - dette gir et matt resultat og absorberer overflødige oljer. Det betyr lengre varighet for sminken - produktene gnis ikke av over tid.

#2 Skaff deg en skravert børste

Visste du at makeupartister ikke kan klare seg uten en tynn, skravert børste når de gjør arbeidet sitt? Med et slikt enkelt redskap kan du fylle inn brynene presist for naturlig utseende, feilfrie og vakre brynsbuer. Velg kvalitetstilbehør som lar deg etterlikne ekte brynshår. Du kan bruke en skravert børste til påføring av brynspomader, puddere og vokser, men også blandet med andre sminkeprodukter.

#3 Børst gjennom brynene etter påføring av sminken

Når du fyller inn brynene er det ganske sikkert at all fargen ikke ligger helt jevnt på brynene. Hvordan glatter man denne fargen jevnt ut over hele brynet? Alt du trenger er en nyttig spolebørste som lar deg mykne opp de skarpe kantene og sørger for jevn dekkevne.

#4 Superraskt brynssminketriks

Når vi snakker om børster skal du nå få høre om en hack som gir deg vakre bryn på et øyeblikk! Dette er verdens raskeste måte å fikse brynene på - du trenger bare en spolebørste og en brynsblyant i beige eller brun. Påfør en bitteliten mengde av produktet på spolen og børst det gjennom brynene. Slik kan du definere og forme dem raskt.

#5 Unngå skarpe kanter

Makeupartister har husket på dette trikset i årevis: bruk en hudfarget bryns/øyeblyant eller concealer og glatt den under nedre brynskant - overkanten blir myk og naturlig mens nederkanten er jevn og presis. Dette gir deg naturlig-utseende brynsbuer, løfter opp brynene og får hele ansiktet til å se friskt og utvhilt ut.

#7 Tem brynene dine med en brynsgele

Selv de beste sminkeprodukter er ubrukelige om brynene dine er rotete og ustelte. For å få til den beste fasongen og gjøre den varig trenger du en gjennomsiktig eller farget brynsgele. Dette er en super ide om du må temme uregjerlige brynshår. En gele av høy kvalitet holder selv de tykkeste, mest buskete hårene på plass.

#8 Velg de riktige fargene

Valget av kvalitetsprodukter er ikke den eneste hemmeligheten brynsartistene har på lur - fargene har også mye å si. Visste du at du trenger minst to fargetoner brynspudder, blyant eller penn for å fylle inn sparsommelige bryn? Eller at du bør strekke deg etter en lysere farge for å unngå tunge, overdrevne brynsbuer. Med et par farger kan du oppnå naturlig-utseende ombre-effekter: begynn med et lysere pudder og legg til mørkere toner gradvis.

#9 Sørg for å opprettholde balanse

Om du vil få brynene til å se perfekte ut bør du sørge for at brynene står i stil med andre sminkeelementer. Om du velger deg en fremhevet smokey eye er det lurt å matche brynene i intensitet. En mer diskre effekt kan benyttes til dagssminke. Harmoni er nøkkelen til perfekt sminke.

#10 Unngå brynssjablonger

Brynssjablonger virker å være den enkleste måten vi kan oppnå ønsket brynsfasong på, men du bør huske på at de ikke er laget for å passe de unike ansiktsproporsjonene dine. Vi har alle ulike ansiktsformer, øyeformer, inner- og ytterhjørner av øynene, avstand mellom øyne og nese osv. Det er derfor vi anbefaler brynskartlegging istedenfor sjablonger - da kan du få markert opp en nydelig brynsform som passer ansiktsformen din.

Skriv en kommentar. Den vil bli publisert så snart den er godkjent av moderator.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement