Øyenbrynskartlegging: Hvordan Former man Fram Perfekte Brynsbuer?

perfekte oyenbryn

Et vakkert ansikt trenger perfekte bryn, dermed basta. Nøkkelfaktoren er at de skal ha en fasong som står i stil med ansiktstrekkene. Det er bare da man kan fikse og farge brynene sine og oppnå ønsket resultat. Det er derfor brynskartlegging er ekstremt viktig. Vil du vite hvordan du får det gjort skikkelig? Er det enkelt å få til hjemme? Hvordan former man brynene sine? Les veilederen vår.

Hva er brynskartlegging?

Drømmer du om vakre bryn som går i harmoni med ansiktstrekkene dine? Brynskartlegging er det som vil hjelpe med å finne den perfekte formen med fokus på detaljene: brynsvidde og lengde, avstand mellom brynene, hvor de skal begynne, bøyes og avslutte. Om dette gjøres bra kan brynskartleggingen gjenopprette symmetrien for brynene og hele ansiktet, som gjør at man ser ung ut, med mer definerte øyne. Teknikken er så presis at noen kaller det for "brynsarkitektur". Dette innebærer opptegning av linjer og markering av nøkkelpunkter - tykkelse, vidde og lengde på brynene.

MERK!
Riktig gjennomført øyenbrynskartlegging er et grunnleggende steg å gjennomføre om du ønsker å fylle inn, farge eller nappe brynene dine. Det er verdt det. Om du ikke tror du klarer det selv bør du la proffene ta vare på brynsbuene dine. En øyenbrynsartist gjør det best.

Hvordan former man fram den vakreste brynsfasongen for ansiktsformen vår?

Øyenbrynskartleggingsteknikken har som formål å forme fram den beste brynsfasongen til ansiktstrekkene dine. Her kommer kontrastregelen i effekt: om ansiktet har skarpe kanter bør man prøve ut mykere brynsbuer, og vise versa. Se hvilken brynsfasong som er best for deg.

Dette Trenger du til Øyebrynsstyling - brynskartlegging

Opptegning og markering av tre linjer er den mest populære metoden. Du kan gjøre dette med en tynn pinne (som en spisepinne), tuppen på en tynn sminkebørste eller en profesonell tråd laget til brynskartlegging. De tre linjene markerer de 3 viktigste punktene: begynnelsen, slutten og brynsbuen. Hvordan fungerer dette i praksis?

#1 BEGYNNELSEN PÅ BRYNET

Plasser verktøyet ditt - for eksempel en blyant - vertikalt fra nesehjørnet ditt. Linjen bør krysse brynet - dette viser deg nemlig begynnelsen på brynet, så marker dette for eksempel med en brynsblyant. Merk: om du har bredere nese bør blyanten plasseres rundt 2 mm unna innerkanten på øyet. På denne måten får du riktig presisjon og brynene unngår å havne for langt unna hverandre mot øynene.

#2 BRYNSBUEN (HØYESTE PUNKT)

Deretter plasserer du blyanten diagonalt fra nesekanten din til midt på irisen - stedet hvor blyanten din krysser brynet ditt er det høyeste punktet. Brynet begynner å uttynnes og bevege seg lett nedover for å forme en såkalt hale.

#3 TUPPEN PÅ BRYNET

Du kan markere dette punktet ved å plassere blyanten fra nesehjørnet til ytterhjørnet av øyet. Linjen hvor den går gjennom brynene viser hvor de skal slutte.

Øyenbrynskartlegging: horisonallinjeteknikken

Selv om trepunktsteknikken er veldig hjelpsom når man skal bestemme riktig øyenbrynsfasong vil de profesjonelle brynsartistene ta dette et steg lengre. For å sørge for at brynene er jevne og av samme høyde tar de noen målinger og markerer opp horisontale linjer. Disse hjelper oss med å oppnå den perfekte tykkelsen på brynene, samt samme høyde på brynsbuene for å sørge for harmoni og symmetri.

1. Etter markering av de tre punktene vi beskrev i begynnelsen, buen og tuppen tegner du en linje som kobler brynene sammen på tvers.

2. Nå kan du bruke en linjal for å overføre de tre linjene til det andre brynet - den horisontale linjen mellom brynene blir referansepunktet ditt.

3. Bruk en forhåndsdyppet tråd. Om du ikke har en kan du bruke en tråd og påføre en liten mengde tannkrem eller flytende concealer på tråden, for så å trykke den inn i huden, som legger igjen et merke. Stram tråden og klem den mot nedre brynskant så du får fram et synlig merke. Den vil krysse den første vertikale linjen du markerte opp tidligere. Marker dette punktet.

4. Gjør det samme igjen ved å presse tråden horisontalt mot øvre brynskant og brynsbuen (det høyeste punktet) Ved å gjøre dette får du fram den perfekte tykkelsen for brynene, den samme brynsbuehøyden og symmetrien mellom brynene.

5. Helt til slutt bør du sørge for at brynene er symmetriske og har samme tykkelse - du kan trykke en tråd eller blyant inn i øvre og nedre linje. Husk på at kun 2/3 av brynet skal ha samme tykkelse og at kun halen er tynnere.

Øyenbrynskartlegging hjemmefra - er det mulig?

Om ansiktet ditt er symmetrisk vil du sikkert ikke ha noe problem med å gjennomføre brynskartleggingen på egenhånd - alle de markerte linjene og punktene vil la deg forme fram de vakreste brynene. Det som kan bli vanskelig er om ansiktet ditt ikke er helt proporsjonelt symmetrisk, f.eks en veldig bred eller tynn nese, bredt plasserte øyne osv. I disse tilfellene bør du få jobben gjort av en brynsekspert som er kvalifisert og erfaren med å ta de riktige målingene for å finne den beste brynsfasongen for ansiktet ditt.

Hva bruker man til brynskartlegging? Avgjørende profesjonelle redskaper for øyenbrynsarkitekturen

For å oppnå mest mulig presisjon og symmetri bør du dra nytte av spesiallagde måletilbehør. Disse gjør oppgaven enklere og hjelper deg å forme fram de peneste brynsbuene. En farget tråd er avgjørende på alle brynssalonger. Det lyse eller mørke pigmentet fremhever synlige linjer som trengs for å gjennomføre alle brynskartleggingene. Slikt blekk er skånsomt for huden og forårsaker ikke allergiske reaksjoner. Pigmentene er vannløselige.

En kompasslinjal til brynskartlegging er også ekstremt populær. Et slikt måleredskap er laget av plexiglass og har 4 bein som hjelper deg å opprettholde symmetri mens du former fram de viktigste punktene på brynene. Den er kastbar og har to justeringsmåter for hvert bryn. Du plasserer den på linjen mellom brynene og markerer opp punktene. Likevel er en brynskaliper den mest profesjonelle måten å kartlegge brynene dine på, som sørger for presise målinger som kan driftes og justeres med enkelhet så resultatet passer brynene dine perfekt.

Skriv en kommentar. Den vil bli publisert så snart den er godkjent av moderator.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement