Øyenbrynstrender og Stiler

Øyenbryn mote

Brynssminken krever god forberedelse. Hvordan former man frem brynene for å få dem til å se best mulige ut? Visste du om de nyeste brynstrendene? Sjekk ut de hotteste og mest sjokkerende blant dem! Hvilken stil velger du?

"Uferdige" bryn

Mennesker over hele verden blir fascinerte av ting som er naturlige, slik som kosmetikk eller urtebaserte hårfarger uten kjemikalier. Denne trenden blir også mer og mer fremtredene når vi leser om måter man kan fikse brynene sine på. Uferdige bryn har vært populære i lengre tid nå og antallet mennesker som elsker denne stilen vokser fortsatt. Hvordan oppnår vi looken? Tja... bare la brynene være som de er! Ikke napp dem, ikke trim dem, ikke farg eller style dem. For å få dem til å vokse ut og bli buskete kan du prøve et øyenbrynsserum som lar dem vokse seg sterkere og tykkere på et par uker.

"Skinny" bryn fra 1990-tallet

På 1990-tallet skulle kvinner ha brynene sine helt forskjellig fra den moderne måten å stelle brynene sine på. Veldig tynne, overnappede såkalte "skinny" bryn var alt man ville ha! Man måtte komme svært nærme en person for å kunne se brynene. Over årene har kvinner elsket å nappe ut brynshår for å legge opp til nesten usynlige brynsbuer. Dessverre fungerer ikke en slik look for mange. Det verste er at brynene ikke vokser tilbake igjen etter årevis med overnapping. Nå som trender liknende skinny bryn er på vei tilbake ha de likevel fått en "oppdatering" - de tynne brynsbuene skal legges for å passe ansiktsformen og utføres ved hjelp av brynssåpe eller gele.

Øyenbrynsspalte

En uvanlig og sjokkerende brynstrend for de ekstra modige: en del av brynet barberes bort og etterlater en liten spalte. Dette er en ganske dristig look, og den er garantert ikke ny - den var nemlig populær på 80- og 90-tallet og ble benyttet av slike som Big Daddy Kane, Kriss Kross og Vanilla Ice, blant andre. I dag er ikke slike looks lengre reservert kun for hip-hop-stjerner eller fans. Brynsspalter har blitt populære på Instagram, og selv brynsartister sverger til denne varianten. Rihanna er et av superstjernene som har latt seg tiltrekke av stilen. I disse dager trenger vi ingen barberhøvel eller barbermaskin for å lage brynsspalter - vi kan bare bruke heldekkende hudprodukter istedenfor.

Rette bryn

Denne trenden er også ganske dristig: du former brynene så de er flate og rette. For å legge opp til looken må du nappe ut hårene fra brynshalen. Rette bryn kan se fantastiske ut, og du trenger ikke å nappe brynshårene for å sjekke om denne stilen passer ansiktet ditt - du kan prøve ut looken ved å kamuflere halen med sminke, eller concealer for å være mer presis. Om du liker effektne kan du ta pinsetten fast og nappe fram rette bryn. Alt du trenger er et verktøy: en presisjonspinsett med skravert tupp.

Fjærbryn

Fjærbryn er en stor hit, og du vil elske den om brynene dine er store og buskete. Du kan enkelt få til looken hjemmefra. Alt du må gjøre er å klippe hårene forsiktig ved å bruke en spesiell brynsklipper med et langt knivblad. Børst brynshårene oppover og trim hårene som er lengre og stikker ut. Ved å gjøre dette oppnår du renslige og tykke brynsbuer. Om du vil beholde fjærbrynene dine i lengre tid kan du prøve et lamineringskit, som holder hårene på plass slik du ønsker dem i flere uker.

Geolift-bryn

Geolift er et av de nyeste stilene som likner litt på fjærbrynene. Her er begynnelsen og brynsbuene fyldigere og mer fluffy, mens halen er skravert, tydelig definert og skarpere. Stilen gir deg ønskelig fylde, men også en fin løftende effekt på brynene. Dette gjør at ansiktet ser uthvilt ut og får øynene til å virke større.

Atypiske brynsfasonger

Øyenbrynssminkeartister og eksperter prøver ut stadig mer ekstraordinære og sjokkerende ideer. De er ikke redde for å eksperimentere og bli tatt av stormen. Brynsstilene som tar over sosiale medier og catwalks inkluderer fiskehalebrynene - som etterlikner en fiskehale - mens bølgebryn tar av på Instagram.

Skriv en kommentar. Den vil bli publisert så snart den er godkjent av moderator.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement