HEIT TREND: såpebryn. Hvordan påfører man brynssåpe; effekter

såpebryn hvilken såpe bør man bruke?

Har du hørt om såpebryn noen gang før? Selv om det virker overraskende er såpebryn blitt en topptrend innen brynsstyling. Bli bedre kjent med SÅPEBRYN-effekten og finn ut hvilken såpe man bør bruke for å oppnå perfekt stylede og naturlig-utseende øyenbryn.

Hva er brynssåpe?

Visste du at brynssåpe er en enkel og likevel glimrende måte å definere øyenbrynene dine på? Dette er ikke en ny trend i det hele tatt - den ble oppdaget for lenge siden, og det ble funnet ut at såpe kan definere og temme brynshårene og holde dem i perfekt stand hele dagen uten behov for oppfriskninger. Brynssåpe har allerede vært populært i 100 år. For det første ble den oppdaget i Hollywood: dette naturproduktet sørger for at brynssminken til filmskuespillerinnene holdt seg perfekt i lange timer på filmsettet og så perfekte ut til siste kamerarulling! Nå om dagen er brynsstylende såpe og teknikken kalt såpebryn en trend som har fått nytt liv.

Øyenbrynssåpe består hovedsakelig av glyserin, som gjør produktet formbart og enkelt å påføre. Ult lar deg style brynene dine raskt og gir dem et naturlig og stilig utseende. Dette er det perfekte alternativet til dagligsminken din! Denne metoder sørger for at brynene dine ser naturlige og tykke ut.

Såpebryn: hva er det?

Såpebryn betyr simpelthen å definere brynene med et såpestykke. Denne metoden å style øyenbrynene på involverer en spolebørste og et stykke såpe. Du kan velge en vanlig glyserinsåpe til sminken, men den gir ikke like god og perfekt effekt som et skjønnhetsprodukt som er laget spesielt til brynene. Denne brynssminkemetoden erstatter andre produkter med såpen, siden den både definerer og holder brynshårene på plass, som gir deg et perfekt og langvarig resultat. Såpen hjelper med å forme brynene dine akkurat som du liker dem. Nå om dagen er det moteriktig å børste alle hårene litt oppover for å få brynene dine til å se tykkere og tettere ut. Siden såpen dekker hvert hår med et gjennomsiktig lag fortykker dette dem for det nakne øyet. På denne måten vil hele brynsstylingen se veldig naturlig, og likevel fremhevet ut.

TIPS!
Om du føler for det kan du forsterke effekten av brynssåpen ved å tilføre litt brynspomade, øyenbrynsmascara eller øyeskygge på de innsåpede brynene dine. Husk på å kun fylle inn med farge når såpen allerede har tørket.

Såpe til øyenbrynene - hvilken såpe bør man bruke?

  • Tradisjonell kull- eller glyserinbasert såpe

Naturlig glyserinsåpe er et vanlig valg. Denne typen såpe bør fuktes med vann før påføring. Den bør også være mykere og mer formbar så det er enkelt å påføre den. Om du har mørke bryn bør du prøve ut kullsåpe. Slike såper tørker raskt inn i hårene og gjør dem ganske stive, som gir deg litt mindre tid til å arbeide med fasongen på øyenbrynene dine.

  • Gelesåpe - trenger ikke å vætes

Glyseringelesåper er spesiallaget til styling av brynene, har en god og glatt konsistens og fungerer perfekt til å lage såpebryn. Denne typen såpe trenger ikke å blandes med vann, toner eller blomstervann (hydrosol). Den påføres bare med en spole direkte fra pakningen. Såpen er fargeløs, etterlater ikke belegg på øyenbrynene og preller heller ikke av. Den får også heller ikke huden til å kjennes stram ut. Den er veldig langvarig og samtidig motstandsdyktig ovenfor svette og fuktighet. I tillegg kjennes den ikke klissete. Den er veldig enkel å påføre, siden såpen er enkel å børste inn i brynshårene og ikke tørker inn med en gang, så du får mer enn nok tid til å redefinere formen på øyenbryneen dine.

Brynssåpe - tips. Påføring og innfylling

Sørg for å påføre såpen på helt rengjorte bryn. Ikke påfør produktet over foundation, brynsblyant, øyenskygge eller prynspomade. Om du gjør dette kommer du til å børste vekk alle brynsfargeproduktene mens du påfører såpen, og da ser sminken til slutt klumpete ut og må gjøres på nytt. I tillegg bør du huske på at alle solkremer og fuktighetskremer skal være fullstendig absorberte før du påfører såpen. Det er bare da du kan oppnå de beste og mest langvarige resultatene.

Skriv en kommentar. Den vil bli publisert så snart den er godkjent av moderator.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement