Din Guide til Bruk av Øyenbrynspomade

hvordan bruke øyenbrynspomade

Øyenbrynspomade er den hotteste sminketrenden for tiden! Dette unike kosmetikkproduktet lar deg oppnå unike effekter som er umulige å få til med mascara eller øyenbrynsblyant. Vil du begynne å bruke brynspomade uten at du vet hvordan du får det riktig til? Drømmer du om perfekt definerte øyenbryn? Lær mer om den beste brynssminkemetoden - guiden vår avslører hemmeligheten bak perfekt sminke med øyenbrynspomade!

Hva er en øyenbrynspomade?

Øyenbrynspomader er et kosmetisk produkt med samme konsistens som en voks eller pasta - den er tykk og kommer på glass eller i plastkrukker. Den eksepsjonelle tettheten gjør produktet superpigmentert og gir kraftig dekkevne - dette er ideellt til fremhevet brynssminke. Den tillater deg å fremheve brynsbuene dine presist, tilfører definisjon og farge, fyller inn sparsommelige områder og etterlikner individuelle småhår. Pomaden sørger for at øyenbrynene dine holder seg perfekt formede.

Øyenbrynspomade - hvem er den laget for?

En pomade er et unikt og flerbrukbart kosmetisk produkt som gir oss en rekke ulike effekter for brynssminken: fra fremhevede og kraftige til mer forsiktige fremhevinger av øyenbrynene. Det som gjør produktet ideellt for alle typer øyenbryn - tykke og fyldige som kun trenger redefinering av fasong, og tynne og sparsommelige bryn som må "lages til" fra bunnen av - er at det tilfører form og definisjon. Om du vil lære hvordan du bruker pomade kan du oppnå ulike effekter for brynssminken din - du kan fylle inn sparsommelige områder, imitere individuelle brynshår, fremheve øyenbrynene forsiktig eller få dem til å tre tydeligere frem. Mulighetene er endeløse og alt avhenger av utseendet du ønsker deg. Bare husk på at formen, tykkelsen og posisjoneringen av øyenbrynene dine skal passe til ansiktsfasongen din.

Hva trenger du for å bruke en brynspomade?

For å gjøre det enkelt og presist å påføre brynspomade på brynene dine trenger du en god kvalitetsbørste. Den bør være tynn, flat og skravert. Den skal også ha riktig børstehårlengde så den ikke er for fleksibel og ikke tegner opp for tykke linjer. En presis børste sørger for presis brynssminke og gir deg ekstra komfort under sminkepåføringen. Pomaden er våt og klissete men også veldig langvarig, så hvert børstestrøk legger igjen spor. Det er derfor du bør prøve å gradvis øke intensiteten og trykket når du påfører en pomade, og begynne med forsiktige strøk.

Slik bruker du en brynspomade steg for steg:

1. For langvarig og tredimensjonell sminke er det lurt å påføre et gjennomsiktig pudder på brynene dine først, for så å forsiktig børste vekk overflødig produkt. En spolebørste er lur å ha til denne oppgaven.

2. Det er på tide å markere omrisset av øyenbrynene dine. Påfør en liten mengde pomade på børsten din. Fjern overflødig produkt ved å gni børsten på baksiden av hånden din og tegn opp en tynn linje på nederkanten av øyenbrynene. Husk på å holde riktig posisjonering i minnet og finn fram den ideelle fasongen for brynsbuene dine. Den bør nemlig stå i stil med ansiktsfasongen din.

TIPS
Om noe ikke ble helt som du ville bør du gjennomføre oppfriskningene eller rettingene med en gang før øyenbrynspomaden tørker helt inn.

3. Når du har markert omrisset av øyenbrynet bør du sørge for at det ikke befinner seg uønskede hår utenfor omrisset. Det er lett å stelle øyenbrynene med en god pinsett som kan dra ut selv de minste småhår fra ytterkantene.

4. Nå som det kun er litt pomade igjen på børsten din markerer du den øvre øyenbrynskanten. Tegn den opp og husk på at halen på øyenbrynet skal være mer fargesterk. Du kan tilføre litt mer pomade for å fremheve den ytteligere. Denne fargegraderingen får øyenbrynene dine til å se mer naturlige ut, så sørg for at halen er mørkest og at forsiden blir mer sparsommelig innfylt for et mer fjæraktig utseende. Dette gir deg også den moteriktige ombre-effekten.

5. Plukk opp en liten dert pomade fra krukken og fyll forsiktig hele brynet inn med farge, mens du husker på fargegraveringen og fremhever brynshalen med mer farge.

6. Ved hjelp av en spolebørste børster du vekk overflødig pomade ved å konsentrere deg om overkanten (den skal ikke være for skarp) og midtdelen. Du kan la halen stå urørt.

7. Om du føler for det kan du sette fast øyenbrynene dine med en gjennomsiktig gele. Dette holder hårene på plass hele dagen så du kan kontrollere fasongen gjennom dagen. Øyenbrynsgeleen tilfører også en tredimensjonell effekt og gir litt mer glans til hårene, som gjør utseendet på den endelige looken bedre.

TIPS
Om du ved et uhell gikk over øyenbrynskanten kan du bare rydde opp feilen med bittelitt concealer. En tynn børste er lur å bruke til denne oppgaven.

Hvilken øyenbrynspomade bør man velge?

For å oppnå best mulig resultat og et høyklasses, slitesterkt sminkeutseende bør du velge produkter av beste kvalitet med strålende pigmenteringsevne og gode fargevalg. Akkurat som Nanobrow Eyebrow Pomade - de nøye uttenkte fargetonene med en glimrende silkemyk konsistens og slitesterk vannfast formulering kan gjøre deg til en mester på øyenbrynssminke på null-komma-niks. Ikke velg bort prioritering av skjønnheten din - velg kvalitet og øyenbrynskosmetikk med de beste ingrediensene. Velg Nanobrow!

Hvordan kan vi redde en inntørket pomade?

Alle øyenbrynspomader er en tungt kremet, kompakt og tykk formulering. Konsistensen får produktet til å tørke inn over tid. Heldigvis kan den reddes! Om du ønsker å oppnå en flytende og mer kremet konsistens på pomaden din igjen kan du simpelthen dryppe en dråpe duralin i det - dette unike sminkeproduktet er garantert nyttig for sminkefans fordi det kan brukes til mer enn bare å løsne opp øyenbrynspomade! Når produktet kombineres med sminken endrer den formuleringen til en flytende og vannfast en, eller løsner det opp om det er for tykt. Dette gjør det enklere å påføre alle typer sminkeprodukter - fra foundation til leppestifter og øyenskygger, som kan påføres våte når de blir blandet med væsker.

Nyt utprøvingen av øyenbrynssminken din!

Skriv en kommentar. Den vil bli publisert så snart den er godkjent av moderator.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement