Brynssminketrender

sminketrender for øyenbryn

Brynsutsende- og sminketrendene fortsetter å endre seg. Noen av dem er ganske uvanlig. Om du liker å holde deg oppdatert på de nyeste skjønnhetstrendene kan du fortsette lesingen - sjekk ut de hotteste nye brynssminkeideene. Vil du bli inspirert?

Dristige, fremhevede bryn

Dette har vært det ideelle utseendet i mange sesonger. Kvinner elsker fremhevede bryn. Vi er ikke overraskede, slik sminke ser nemlig nydelig ut, fremhever ansiktstrekkene og tar årevis fra alderen vår. En brynspomade er best for å oppnå en slik look - du kan bygge opp effekten gjennom brynshårlengden. Dette lar deg også tegne inn hårene du eventuelt mangler. Du kan duse ut produktet forsiktig eller legge opp til en skyggeleggingseffekt for å få brynene til å se naturlige ut. Brynspomader er langvarige og veldig enkle å bruke, så de kan benyttes på selv svært tynne bryn med mange hårløse områder.

Dyppede bryn

Sommertid handler om moro og utendørskonserter. Den fargerike looken er en manifestasjon av frihet og glede - vi kan oppnå dette ved hjelp av både fargerike klær og sminke. Visste du at et av de hotteste trendene til sommertiden er dyppede bryn? Det er dristig det! Dyppede, eller fargede bryn kan få deg til å se svært sjarmerende ut om du er flink. Det kan hende de ikke er den beste ideen å benytte deg av til arbeidsdagen, men hvorfor ikke prøve dem til karnevaler eller fester?! For å oppnå looken må du enten bruke en farge (ideelt en brun kremfarge) eller flere farger for en glattere gradering av fargetoner. Å påføre fargen kun på halen av brynet er også svært trendy. Det anbefales å påføre produktene ved å bruke en tynn, skravert børste. Hvilken farge bør du prøve ut? Velg fargene som passer bra til antrekket og hudfargen din. Det finnes endeløse alternativer å leke seg med. La fantasien få fullt spillerom! Husk på å sette effekten på plass med gjennomsiktig gele - dette sørger for at brynene dine holder seg perfekte gjennom hele sommerfesten!

Discobryn

La oss holde oss til farge og glans! Dyppede bryn er ikke den eneste festglade brynstrenden. Discobryn er også ettertraktet. Jenter med glitter på brynene sine finnes på nattklubber over hele verden! Du kan lett oppnå looken: påfør litt gjennomsiktig gele på brynene og sprinkle litt glitter eller et glitrende brynspudder i gull eller sølv på før geleen tørker. Det finnes også spesielle glittergeleer du kan påføre rett på brynene, så er sminken ferdig! Discobryn lar deg leke med sminken din uten å ta deg selv for alvorlig.

Fake "microblading" sminke

Sminke med microbladingstil er et av trendene som fortsetter. Dette er et alternativ til den smertefulle semipermanente sminkebehandlingen som involverer små kutt i huden og innsetting av blekk for å fake våre egne bryn. Sminkeartister viser oss hvordan vi kan oppnå liknende effekter, som er enkelt å fjerne senere. Dette er mulig om du har en supertynn brynspenn for hånden - presisjonstuppen er nemlig proppfull av pigment. Du kan bruke den til å fylle inn brynene og kamuflere alle tomrom. Hårene du tegner opp vil se ut som om de tilhører dine egne bryn. En god brynspenn er ekstremt langvarig, svært pigmentert og presis. Du kan enkelt bygge opp effekten. Dette lar deg også tegne omrisset av brynene og fremheve den nedre brynskanten.

Ombre-bryn

Et av de mest populære og vakreste brynslooksene! Disse lar deg definere brynene dine presist, som får dem til å se naturlige ut takket være blandingen av fargetoner. Innerkanten på brynet ser lysere og mer duset ut og glir glatt inn i mørkere og mer fremhevet farge, hvor den er sterkest ved brynshalen. Du kan enkelt sette opp ombre-brynssminke ved å bruke pomader i to ulike farger eller et spesielt brynspudder og voks. Det er ikke vanskelig i det hele tatt. Bare husk på å bruke kvalitetsprodukter, for formuleringen og pigmenteringen er nøkkelen til suksess.

Bølgebryn

Denne sprø looken er kjempetrendy på internett! Bølgebryn er definitivt er alternativ for en vill fest eller et karneval - det virker derimot ikke som god dagligsminke. Hvordan får man til effekten? Først dekker du brynene dine med en concealer. Deretter bruker du en brynspomade eller penn for å tegne inn brynshår med bølgende linjer. Prøv å tegne opp tynne, bittesmå hår for å etterlikne dine egne bryn. For å få looken til å vare hele festen lang bør du sette den på plass med en gjennomsiktig eller farget brynsgele.

Fluffy bryn

Buskete og fluffy bryn er også svært populære. En brynssåpe eller gele benyttes for å opprettholde effekten så lenge som mulig. Fluffy bryn har tatt over hele Instagram. Sminkeartister anbefaler å gjøre brynene fluffy gjennom hele brynslengden - det er bare å slippe deg løs! Jo mer fluffy og rotete hårene er, jo bedre. Du oppnår best mulig effekt om du ikke napper brynene i lengre tid. I tillegg kan du prøve å børste dem i ulike retninger for et mer fluffy og buskete resultat.

Tilbakebørsting

Fluffy bryn har blitt inspirasjonen for såkalte tilbakebørstede hår - de ble fort populære! Ved å tilbakebørste hårene - altså å børste dem mot den naturlige vekstretningen - bygger du opp volumet. Alt du trenger er en kvalitetsbrynsbørste og stylingsåpe. En god brynsgele med holdevne er også nyttig. Du kan også tilføre litt farge med et brynspudder, for eksempel. Brynene dine vil bli fyldigere og litt mer tredimensjonelle. Som siste hånd på verket kan du fylle inn brynene ved hjelp av en brynspenn eller definere nederkanten. I forhold til fluffy bryn er tilbakebørstede bryn mer løftede og fyldigere, og kan være fargerike, mens fluffy bryn er mer diskre og naturlige.

"No Brows" sminke

Denne trenden er rake motsetningen til tykke og fremhevede bryn. Lysning av brynene så de nesten blir usynlige er også populært. No brows-trenden fokuserer på fremheving av øyne og øyevipper. Derimot trenger du en solid dose heltemot for å tørre å bleke hårene permanent. Sminkeartister har gjort et sikrere alternativ mer populært - påføring av sminke istedenfor blekemiddel. Alt du må gjøre er å påføre en hudfarget concealer på brynene, for så å børste dem. Noen ganger må du legge på mer enn bare et lag. Dette avhenger av fargen og tykkelsen på brynene dine.

Rette bryn

Dette er trendy på TikTok. Rette bryn tok raskt over - de får oss til å se mer modige ut og slanker ansiktstrekkene på en og samme tid. Denne trenden er en kombinasjon av sminke og styling - det kan hende du vil måtte nappe vekk noen hår for å bli kvitt den naturlige, buede formen. Det kan også hende du må tegne opp noen hår for å sette opp den rette linjen. En brynspomade, blyant eller penn er perfekt til dette formålet. Sminkeartister lover at denne sminken gir ansiktsløftende effekt!

Skriv en kommentar. Den vil bli publisert så snart den er godkjent av moderator.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement