Ombre-bryn. Hvordan Oppnås denne Effekten Enkelt?

ombre øyenbryn hvordan du gjør

Ombre - også kjent som en farge som graderes fra lys til mørk - er den hotteste trenden innen brynssminke. En slik fargeleggingsteknikk lar oss legge opp til naturlig-utseende og vakre brynsbuer. Vet du hvordan du oppnår de mest populære brynene du ser på Instagram? Fortsett å lese for å finne den enkleste oppskriften - lær deg hvordan du påfører brynssminke med ombre, steg for steg.

Hva er ombre-bryn?

Slike bryn har ikke samme farge gjennom hele lengden - brynshodet er lysere og mer forsiktig fremhevet, brynsbyen er litt mørkere mens halen er svært fargesterk. En slik fargegradering gir oss svært naturlig-utseende sminke. Brynene ser dermed perfekte ut, istedenfor tegneserieaktige eller overdrevne.

Ombre-bryn fungerer bra både til hverdagligslig dagsminke og spesielle anledninger. I tillegg fungerer de for alle skjønnhetstyper.

Det finnes en fordel som aldri sette spørsmål ved, nemlig at vi kan skape effekten ved hjelp av nesten alle slags sminkeprodukter: en brynsblyant, et pudder, en penn eller pomade.

Før du begynner å legge brynssminken...
... husk på dagligpleien i form av napping, da dette er viktig for å få enhver sminkelook til å ta seg godt ut. Om du vil at brynene dine skal holde seg sunne og godt tatt vare på må du tilføre næring ved hjelp av et bra, næringsrikt øyenbrynsserum. Du kan også bruke ricinus- eller arganolje som tillegg til brynspleien.

Ombre-brynssminke steg for steg

Selv om en slik look tar litt tid er det ikke vanskelig. Les den brukervennlige guiden vår som hjelper deg gjennom hvert steg. Ved hjelp av gode sminkeprodukter og kunnskap om stegene kan du raskt få dreisen på naturlige ombre-bryn.

STEG 1 FORBERED BRYNENE DINE

Husk på at brynene dine skal være rene og tørre før du påfører sminke. Å spre litt pudder langs brynene er første steg. Ved å gjøre dette sørger du for at sminkeproduktene dine holder seg på plass så effekten blir bedre og varer lengre.

STEG 2 TEGN OPP OMRISS AV BRYNET

Opptegning av nedre brynskant er steg nummer to og kan ikke hoppes over - det endelige resultatet avhenger av om du gjør dette riktig eller feil. Gjør dette varsomt med brynsblyant, penn eller pomade med tynn børste. Ikke gjør kanten for tykk, men den skal være fremhevet nok til å vise hodet og halen på brynet.

STEG 3 FYLL INN BRYNENE

Det neste steget involverer innfylling av farge i brynene og dekking av tomrommene i brynsbuen - om du skulle ha noen. Om du har flekkete, hårløse områder på brynene kan du tegne inn hårene ved hjelp av en brynspenn eller pomade: benytt raske børstestrøk som følger hårets naturlige vekstretning. Det er den eneste måten å få dem til å se naturlige ut på.

STEG 4 PÅFØR FARGEN

For å legge opp til en ombre-effekt trenger du minst to farger - naturligvis bør de også stå i stil med brynsfargen din. Benytt deg av brynssminkesett - de er nemlig beregnet til dette formålet, og består vanligvis av en voks i tillegg til to farger i samme tone - lys og mørk. Påfør litt voks langs brynshårene så pudderet glir lett. Deretter påfører du den lysere fargen ved brynshodet opp til høyeste punkt - brynsbuen. Så er det på tide å ta opp litt mørkere brynsfarge og gradvis tilsette mer farge - begynn på brynsbuen og beveg deg mot halen. De lyse og mørke fargene bør gradere usynlig inn i hverandre, som garanterer deg en naturlig-utseende ombre-effekt.

STEG 5 FÅ BRYNENE TIL Å SE ENDA MER NATURLIGE UT

Som siste hånd på verket anbefaler vi deg å børste gjennom hårene med en spolebørste - spesialt hodet og brynsbuen. Det er slik du kan mykne opp de skarpere kantene. Gjør dette forsiktig, og ikke press spolebørsten for hardt mot huden. Du vil tross alt mykne opp konturene, ikke dra av fargeproduktet.

STEG 6 FÅ OMBRE-BRYNENE DINE TIL Å VARE

Og siste steg for langvarig sminke og enda bedre-utseende bryn: å fastsette brynshårene med en gjennomsiktig brynsgele. Dette lar deg ta kontroll over uregjerlige hår og oppnå ønsket fasong, i tillegg til at de holder seg på plass enda lengre. En slik gele vil forhindre at brynssminken din glir av i løpet av dagen. Ombresminken din er dermed ferdig!

Ombre-bryn - tradisjonell eller permanent sminke?

Ombre-bryn er en ekstremt populær permanent brynssminketeknikk. Flere og flere kvinner går for metoden - en profesjonell brynsekspert kan få til en veldig diskre effekt som etterlikner våre naturlige bryn. Dette kan bli en løsning for de med svært tynne og sparsommelige bryn som ikke liker eller av en eller annen grunn ikke kan fylles ordentlig inn hver dag. Uansett hvor gammel du er kan du få til denne teknikken. Du bør vite at det finnes ulike teknikker og at en brynsestetiker helt sikkert kan hjelpe deg med å velge den riktige til skjønnhetstypen din. Før du bestemmer deg for å prøve permanent brynssminke anbefaler vi deg å lese deg opp på kontraindikasjonene, alle tilgjengelige metoder og før- og etterpleieinstrukser.

Skriv en kommentar. Den vil bli publisert så snart den er godkjent av moderator.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement