De Vanligste Brynssminketabbene

hvilke øyenbryn er ute av moten

Vet du om noen av de vanligste øyenbrynssminketabbene? Vi gjør dem ofte uten å tenke over det, så det er lurt å holde seg oppdatert på hva man bør og ikke bør gjøre. Fortsett å lese om du vil ha perfekte bryn!

Feil brynsfasong

Dette er den vanligste tabben som ødelegger de fleste sminkelooks, men som også bare får ansiktet til å se dårlig ut. Brynene dine må stå i stil med ansiktsformen din. Ikke kopier utseendet på modeller og skuespillerinner - alle må komme fram til brynsformen som passer best for dem. Øyenbrynsmapping er et must og sminken din vil aldri se best ut uten denne behandlingen. For å oppnå den beste brynsformen kan du be en skjønnhetspleier eller brynsekspert forme brynene dine - da er du sikker på at jobben blir gjort profesjonelt så påføring av brynssminken er mye enklere.

Feil nappeteknikk

Noen ganger ser brynssminken dårlig ut fordi brynene nappes på feil måte. Dette er en vanlig brynsstylingstabbe som påvirker hele sminkerutinen din. Enkelte nappefeil kan ikke fikses selv om du bruker de beste sminkeproduktene og de mest presise teknikkene. Om det å oppnå ønsket brynsfasong er vanskelig kan du ikke gjøre det på egenhånd - besøk en profesjonell, så kan du bare nappe brynshårene som vokser utenfor den forhåndbestemte formen. Noen ganger er pinsetten i seg selv synderen, så velg nøye så den er enkel å bruke, ikke glipper vekk og får tak i selv de minste småhårene.

For kraftig brynssminke

Dette er en veldig vanlig tabbe: mange kvinner har tendens til å gjøre brynene sine for tydelige. De legger på for mye sminke, som får brynene til å virke tegneseriaktige og overdrevne. Jo mindre jo bedre er regelen vi anbefaler deg å følge. Ikke bruk for mye farge, bruk produkter sparsommelig og unngå å tegne opp for skarpe brynsbuer. De er for fremhevede for mykere ansiktsfasonger. Det samme gjelder for de med lyst hår - ikke bruk for mye farge når du fyller inn brynene.

For tykke bryn

Å tegne inn brynene for tykt er en vanlig sminkesynd. Den gjøres ofte av kvinner som har tynne eller overnappede bryn og som drømmer om tykke, fyldige brynsbuer. Det er sant at tykkere øyenbryn får oss til å se yngre ut, men dette kan lett dras for langt. For tykke bryn får oss mest sannsynlig til å se sinte og uvennlige ut... Slik brynssminke ser spesielt dårlig ut for kvinner med myke ansiktstrekk. Igjen anbefaler vi deg å matche tykkelsen på brynene dine med ansiktsfasongen din.

For tynne bryn

For tynne brynsbuer kan også få ansiktet til å se merkelig ut og utenfor normale proporsjoner. Moderasjon er alltid velkomment. Hverken for tynne eller tykke bryn ser bra ut. Syltynne bryn får oss til å se eldre og mer teatralske ut. Om brynene dine er veldig tynne fordi de ikke vil vokse anbefaler vi deg å styrke dem med en spesiell blanding som et øyenbrynsserum - de stimulerer vekst av de mest 'sta' brynshårene. Det beste serumet vil tilby deg raske effekter i tillegg til å nære brynene takket være tilsatte næringsstoffer. De fortykker og forskjønner dem gradvis. Vil du kanskje gi dem et forsøk?

Feil farge på brynene

Bruk av for lys eller for mørk sminke til hudtonen og hårfargen din er en annen tabbe. Mange kvinner er ikke oppmerksomme på valg av riktig farge til brynssminkeprodukter og ender opp med kalde toner til varm hud, eller vise versa. Brynsekspertene anbefaler å unngå å bruke for mørke farger, da det kan se for fremhevet ut. For lyse bryn kan også ødelegge helhetsutrykket for sminken. Å lysne opp området over brynene med en lys blyant er heller ingen god ide. Du bør tenke godt igjennom dette og velge den beste fargen på sminken som passer din skjønnhetstype.

Feil valg av sminkeprodukter til øyenbrynene

La oss ta en titt på kvaliteten av brynssminkeprodukter. Har du noensinne opplevd at brynspomaden glir av alt for fort, mascaraen legger igjen klumper eller brynspudderet er dårlig pigmentert og ikke ga brynene fargen du ønsket deg? Brynssminkeartister velger kun produkter av toppkvalitet. Istedenfor å skaffe deg et dårlig produkt for så å la det ligge i baderomsskapet bør du gå for kosmetikk av god kvalitet. Husk på at de langvarige og svært pigmenterte pomadene eller geleene vil vare deg mye lengre fordi en liten mengde varer deg svært lenge.

Ingen brynsgraderende effekt

Rundt 80% av alle kvinner påfører kun sminke av en farge på brynene, som skaper et unaturlig resultat. For å unngå dette bør du droppe å påføre produktet fra begynnelsen (innerkanten) - de fleste produkter skal nemlig påføres hovedsakelig på brynsbuen og tuppen. Bruk en mindre mengde på brynshodet for å sørge for en glatt, sømløs fargegradering. Husk på at brynene dine kan ende opp med å se for fremhevede og unaturlige ut om du påfører for mye farge på innerkanten av dem. Når sminken er ferdig kan du børste ut hårene med en spolebørste for å bli kvitt overflødig produkt og lysne opp hårene ved innerkanten. Slik kan du fargelegge brynene dine mykere om de kun er i en farge. En brynsspole vil også hjelpe deg med å mykgjøre brynsbuene og glatte ut skarpe kanter.

Manglende setting av sminke

Det er lurt å bruke en gjennomsiktig settinggele som siste hånd på verket. Etter alt det harde arbeidet vil du ikke risikere at produktet glir av. En god brynsgele hjelper med å perfeksjonere brynene og holder hårene på plass. Da er du helt sikker på at brynene vil holde seg på topp hele dagen.

Vi håper brynssminken din lamslår alle rundt deg!

Skriv en kommentar. Den vil bli publisert så snart den er godkjent av moderator.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement