Microblading av Øyenbrynene - Alt Du Trenger å Vite

Hvor lenge varer permanent øyenbryn?

Å sammenlikne microblading med en tradisjonell øyenbrynstatovering er for generaliserende, selv om de har noe til felles. Metoden likner på tatovering, og pigmentene som benyttes tilbyr en langvarig effekt og lar deg nyte vakre og naturlig-utseende øyenbryn i opp til to år. Hva er de ulike microblading-metodene og hvilke effekter har de på øyenbrynene våre? Er microblading virkelig verdt alt oppstyret? Fortsett lesingen for å finne ut mer!

Hva er microblading?

Microblading er en spesialisert sminkebehandling som består av innsetting av pigment under hudoverflaten for å oppnå en semi-permanent effekt, nemlig definerte øyenbrynsbuer. Avhengig av metoden som velges gjennomføres microblading ved hjelp av bittesmå, tynne nåler eller ulike typer små knivblader. Microblading har som mål å: rette opp formen på øyenbrynene, fortykke brynsbuene, fremheve fargen og fylle inn sparsommelige eller hårtomme områder med realistisk-utseende, håraktige strøk.

Gjør microblading vondt?

Det ansees som en smertefri behandling. Dette er fordi brynene ikke er noe spesielt sensitivt område og hele prosedyren ikke forårsaker intense smerter. Derimot dekker brynseksperten også huden med et medikament kalt lidocaine, som nummer huden utvortes og forhindrer ubehag under prosedyren. I tillegg kan øyenbrynene bedøves ytteligere etter klientens ønske rett før behandlingen.

Er det nødvendig å barbere av brynene før microblading?

For å få resultatet til å se naturlig ut trenger du ikke å barbere vekk hele øyenbrynet. Derimot kan brynseksperten definitivt finne på å fjerne unødvendige hår fra brynsbuene. Dette sørger for en pen og naturlig brynsfasong som passer klientens ansiktstrekk. Vi anbefaler å la øyenbrynskartleggingen utføres av profesjonelle, men om du foretrekker det kan du fjerne eventuelle uønskede hår selv. Alt du trenger er et par presise pinsetter som tar tak i hvert hår uten smerter, selv de aller korteste av dem.

MICROBLADINGMETODER

  • Tradisjonell microblading

Dette er for øyeblikket den mest populære og moteriktige metoden å gjennomføre semipermanent sminke på. Behandlingen gjennomføres med en spesiell microbladingpenn som er utstyrt med engangskniv. Microblading av øyenbrynene tillater deg å oppnå effekten av naturlig-utseende individuelle hår. Microblading av Øyenbrynene anbefales for mennesker som er redde for den typiske øyenbrynstatoveringsmetoden, eller som vil ha et mer naturlig resultat. Microblading gir oss den mest diskre og semipermanente øyenbrynssminken.

  • Microfeathering

Denne unike øyenbrynssminkemetoden gjennomføres ved hjelp av et roterende verktøy med engangsnål. Effekten ser veldig naturlig ut. Den ønskede øyenbrynsfasongen oppnås ved å etterlikne individuelle brynshår langs hele brynsbuen. Denne metoden krever erfaring og avanserte ferdigheter fordi metoden er veldig teknisk krevende. Kunsten i den handler om å tegne opp realistisk-utseende hår som matcher de naturlige brynshårene. Vanskeligheten ligger i kontrollering av den ultratynne nålen mens man tegner opp presise linjer.

  • Pudderbryn/Ombre-bryn

Denne populære metoden for semipermanent brynssminke gjennomføres med et spesielt redskap utstyrt med en nål. Ombre brynssminke er veldig diskre og gir en naturlig effekt. Dette betyr innfylling av hele brynsbuen med graderende farge, med forsiktige bevegelser og lett trykk. Dette tillater oss å oppnå en diskre effekt som likner på brynspuddersminke. Pigmentet påføres ved å gradere intensiteten av fargen og ved å gjøre fargeintensiteten sterkest på brynshalen. Ombre-bryn sørger for et veldig naturlig resultat.

  • En smertefri og ikke-kirkurgisk metode - microbladingpennen

Om du drømmer om microblading-effekten og foretrekker å unngå invasive prosedyrer og tatovering kan du prøve ut spesialiserte brynssminkeprodukter som gir deg liknende effekter! Nanobrow Microblading Pen er et unikt skjønnhetsprodukt med fjærtynn tupp som tillater deg å etterlikne individuelle brynshår akkurat som med en profesjonell microbladingpenn. Pennen er langvarig, komfortabel og presis og kommer i en rekke superpigmenterte og naturlig-utseende farger.

MICROBLADING - ETTERPLEIE

Det er spesielt viktig å ta ordentlig vare på huden den første uken etter behandlingen.

  • Ikke bruk kosmetikk som fører til irritasjon.
  • Ikke rør sårskorpen.
  • Slutt å bruke foundation, concealer eller pudder på irritert hud.
  • Prøv ut et vekstfremmende øyebrynsserum en måned etter prosedyren.
  • Unngå sauna, badebasseng, soling og solsenger i en måned etter behandlingen og husk på å alltid bruke solkrem.
Skriv en kommentar. Den vil bli publisert så snart den er godkjent av moderator.
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement