Black Brow Makeup -tilbehør inkludert to sminkebørster og pinsett

Nanobrow Øyebrynstilbehør

Alt du trenger til styling av brynene dine

  • Profesjonelle, nyttige og slitesterke
  • Elegant og innovativt design
  • Den ultimate brukskomforten
  • Perfekte effekter innen brynssminke og styling
Nærbilde på to svarte sminkebørster, en spoolie og en skrå børste

Nanobrow Styling Brush

En delt utsikt over et par pinsett - topp og bunn

Nanobrow Tweezers

Øyenbrynsmakeuptilbehør på hvit bakgrunn
Nanobrow Grey Company -logo på hvit bakgrunn
Tilbehør

Nanobrow Styling Brush

Nanobrow Angled Brush - En skravert, skrå børste laget av syntetiske børstehår. Fungerer perfekt til påføring av brynskremer, pudre og geleer. Den tegner også opp naturlig-utseende brynshår uten problemer.

Nanobrow Spiral Brush - presisjonsspole til børsting og forming av bryn og vipper. Perfekt til påføring av brynsgele, voks eller brynssåpe.

Det innovative og hygieniske bærecoveret!

Det utrekkbare coveret er designet for å beskytte børsten og spolen mot støv og bakterier. For å ta børstene inn eller ut er alt du trenger å gjøre å flytte på knappen. Begge sidene på børsten kan enkelt tas ut av coveret så du kan rengjøre dem og opprettholde den gode tilstanden av dem.

Nanobrow Tweezers

Elegante, nyttige og presise NANOBROW pinsetter med skravert tupp er perfekt til brynsforming og andre mindre skjønnhetsbehandlinger. Laget av rustfritt stål i toppkvalitet. Den silkemyke utsiden sørger for at verktøyet er veldig komfortabelt å holde i og aldri glipper ut av hånden. Den får lett tak i selv de minste småhår. Den ergonomiske formen og presisjonstuppen sørger for rask, enkel og nøyaktig brynsforming.

Øyenbrynsmakeuptilbehør på hvit bakgrunn
Nanobrow Grey Company -logo på hvit bakgrunn
Tilbehør
Nanobrow - eksepsjonelle produkter
til brynssminke og pleie
Uskarpe produktskudd av kryptert øyenbrynsmakeuptilbehør
Øyenbrynsmakeuptilbehør på hvit bakgrunn Øyenbrynsmakeuptilbehør på hvit bakgrunn Øyenbrynsmakeuptilbehør på hvit bakgrunn
jeg har prøvd mange ulike brynsbørster men kan ærlig si at Nanobrow Styling Brush er den beste! Jeg bruker den alltid med glede - den leverer alltid ønsket presisjon.
Karianne, 44
Jeg er makeupartist og jeg elsker å benytte Nanobrow sine stylingbørster til arbeidet mitt. Jeg anbefaler dem på det sterkeste til alle mine kunder.
Johanne, 32
Jeg har endelig funnet pinsetter av toppkvalitet. Andre jeg har hatt er ikke i stand til å gripe og holde hårstråene fast og var kronglete å bruke. Dette redskapet er annerledes og veldig slitesterkt. Jeg anbefaler det for alle. NANOBROW Tweezers varer i årevis!
Kamilla, 27
Nanobrow Tweezers er ikke bare et pent tilbehør - de sørger for strålende kvalitet. Jeg anbefaler dem til hjemmebruk og for profesjonelle som leter etter elegante redskaper som gjør kundens komfortnivå høyere.
Daniela, 39
De beste sminkebørstene! Jeg har sett dem i verktøybeltene til makeupartister og ønsket meg dem også. Perfekte og presise.
Anna, 25
To sorte øyenbrynsmakeupbørster og pinsett på hvit bakgrunn
Ofte Stilte Spørsmål - Hva mer bør du vite?
Hvordan brukes Nanobrow Styling Brush?
Hvordan brukes Nanobrow Tweezers?
Hvor lang tid tar det å fullføre bestillingen?
Kan jeg bestille om jeg bor i utlandet?
Nanobrow Grey Company -logo på hvit bakgrunn
Alltid perfekte øyebryn
Personvernreglement

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler inkludert fra tredjeparter for å benytte eksterne verktøy. Om brukeren ikke gir sitt samtykke vil kun avgjørende informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Gir du ditt samtykke til å benytte alle informasjonskapsler?

Personvernreglement